Author Topic:  Cateva cuvinte ..  (Read 2128 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Grigore

• Full Member
  • *
  • Per aspera ad astra
  • Real Name: Grigore
Cateva cuvinte ..
« on: 16 May 2016, 14:51:36 »
Am câteva cuvinte pentru unii din comunitate,sper sa nu o luați ca ca o predica.. dar poate pentru uni vor fi de folos
Atunci când dai dovadă de aroganţă adu-ţi aminte de unde ai plecat. Care e virtutea care compensează aroganţa?
Compasiunea. Empatia proactivă, aplicată. Să-i înţelegi pe cei de lângă tine şi să şi faci ceva pentru binele lumii care te înconjoară. E bine să fii mândru de tine şi de realizările tale, dar nu arogant.

Si inca ceva :

Încetează să te mai uiţi la capra vecinului. Comparaţia distruge suflete și integritatea. În viaţă te compari doar cu tine însuţi.
Anul acesta eşti o persoană mai evoluată decât anul trecut? Rezultatele tale de anul acesta sunt mai bune decât anul trecut?
Dacă răspunsul e da, eşti pe drumul cel bun. Încurajează-i pe cei din jur să fie cât de buni pot ei să fie. Bucură-te de succesele celor din jur şi învaţă din ele. Nu încerca să minimalizezi eforturile altora şi nu descuraja când o persoană vrea să facă ceva, oricât de nebunesc ar fi.

Eu procedez astfel, ofer fara sa astept in loc ceva, si e calea sigură spre succes şi avere. Am fost educaţi să credem că trăim în resurse puţine şi că fiecare să ia cât poate. Legea valorii spune: cu cât dai mai mult, cu atât ai mai mult. Nu banii sunt măsura valorii, ci ceea ce ai de oferit ca om. Iți sugerez ca sa iti dezvoltă-ţi abilităţile şi talentele şi oferă valoare lumii. Succes-ul vor veni ca efect secundar. Cum se aplică principiul în afaceri şi în iubire? DAI pentru că ai de unde. Benficiile acestei atitudini? Culegi ceea ce semeni.[/font]

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
Re: Cateva cuvinte ..
« Reply #1 on: 16 May 2016, 15:47:43 »
Ce ai scris tu aici e de-a dreptul impresionant. Imi place! :)

Eu incerc intotdeauna sa ma ghidez dupa aceste principii care, in opinia mea, sunt corecte din toate punctele de vedere.

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline STRADI

• GZS Head Administrator
  • Senior
  • *
  • Winter is coming!
« Reply #2 on: 16 May 2016, 16:26:05 »
Hai sa-ti spun si eu cateva cuvinte.Este very, very nice ce-ai spus tu aici si mi-ar placea ca toti sa fie asa! Pacat ca nimeni nu va avea aceasta gandire vreodata. Cel putin societatea in care traim nu va avea. Suntem doar o gramada de carne umblatoare care nu stiu decat rau, sa faca rau si ce sa faca mai rau. Plus ca nici viata nu ajuta, viata este o competitie continua si nu ma refer la bani sau altceva ci viata in sine, sa traiesti intr-o lume in care ai numai de suferit, in care cei dragi mor si te tradeaza. Nu este asa de simplu sa fi om si sa fi bun pentru ca nu te lasa viata.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #3 on: 16 May 2016, 17:04:15 »
Lumea e atat de preocupata de propria "supravietuire" incat uita de toti ceilalti.Asa este din pacate.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Grigore

• Full Member
  • *
  • Per aspera ad astra
  • Real Name: Grigore
« Reply #4 on: 16 May 2016, 17:15:07 »
Hai sa-ti spun si eu cateva cuvinte.Este very, very nice ce-ai spus tu aici si mi-ar placea ca toti sa fie asa! Pacat ca nimeni nu va avea aceasta gandire vreodata. Cel putin societatea in care traim nu va avea. Suntem doar o gramada de carne umblatoare care nu stiu decat rau, sa faca rau si ce sa faca mai rau. Plus ca nici viata nu ajuta, viata este o competitie continua si nu ma refer la bani sau altceva ci viata in sine, sa traiesti intr-o lume in care ai numai de suferit, in care cei dragi mor si te tradeaza. Nu este asa de simplu sa fi om si sa fi bun pentru ca nu te lasa viata.

"Păcat ca nimeni nu va avea aceasta gândire vreodată." - in jurul meu caut câţi mai multi oamenii cu aceasta gândire, si cine îşi doreşte cu adevărat o va obţine ^_^.
Si in continuare te contrazic in mica parte, sunt o grămadă de oamenii in aceasta tara de "rahat", care ne luptam pentru schimbare si un trai mai bun, deja s-au început n proiecte de modernizarea sistemului educativ romanesc si într-un final îl vom schimba, daca nu in anii următori vom fi vanduti aproape pe nimic, totul e după cum percep oamenii aceasta schimbare, la mine cel putin sunt adolescenţi, nu adulţi, la gradul asta de manipulare psihica s-a ajuns, care îmi spun fel de fel de lucruri, de exemplu, eu nu lupt pentru schimbare ci ma joc cu oamenii sau fac experimente pe ei ca pe nişte animale de companie.. recunosc in mica parte, fac asta, dar e nevoie de aceasta joaca pentru un trai mai bun: D, şi în cel puţin 10 ani poate se va observa această schimbare :D.
Si cu durerea este si acolo rezolvare: D, eu cel putin când am ales sa aleg acest drum a trebuit sa îmi asum aceasta responsabilitate, acest drum este greu si zilnic trebuie sa te confrunţi cu probleme, şi sincer am început să nu le mai acord importantă, cea mai dureroasă şi cea mai usturătoare durere pe care am confruntat-o când am ales acest drum este pierderea mamei.. Si oricum o sa apara oamenii noi in viata ta care iti vor acorda sprijin si te vor ajuta sa evoluezi :D.  Vorba mea preferata este "Per aspera ad astra"- pe cai anevoioase catre stele, sensul se descopera singur :D
« Last Edit: 16 May 2016, 17:18:25 by Grigore »

Offline Liberty

• High-Roller
  • *
  • Real Name: Valentin
« Reply #5 on: 16 May 2016, 17:35:12 »
Imi place felul in care vorbesti, dar nu ar trebui sa ajungem in acest stadiu. Pana la urma, e doar un forum. Nu ar trebui sa ne mire ce se intampla pe SG, ca pleaca lumea, ca toti umbla numai sa aiba un grad tampit, asa gandesc majoritatea romanilor, si acest forum s-a construit dupa principiile romanesti, care nu sunt chiar de urmat. ;)

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #6 on: 16 May 2016, 18:45:34 »
Ce mai e si asta?

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #7 on: 16 May 2016, 19:13:31 »
Ce naiba mai e si asta ? Acesta nu este locul in care sa vorbiti despre chestii de acest gen. Daca ar fi, si eu as avea extrem de multe de spus, dar nu este locul.

:topicclosed:

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal