Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Atunci când dai dovadă de aroganţă adu-ţi aminte de unde ai plecat. Care e virtutea care compensează aroganţa?Compasiunea. Empatia proactivă, aplicată. Să-i înţelegi pe cei de lângă tine şi să şi faci ceva pentru binele lumii care te înconjoară. E bine să fii mândru de tine şi de realizările tale, dar nu arogant.
Încetează să te mai uiţi la capra vecinului. Comparaţia distruge suflete și integritatea. În viaţă te compari doar cu tine însuţi.Anul acesta eşti o persoană mai evoluată decât anul trecut? Rezultatele tale de anul acesta sunt mai bune decât anul trecut?Dacă răspunsul e da, eşti pe drumul cel bun. Încurajează-i pe cei din jur să fie cât de buni pot ei să fie. Bucură-te de succesele celor din jur şi învaţă din ele. Nu încerca să minimalizezi eforturile altora şi nu descuraja când o persoană vrea să facă ceva, oricât de nebunesc ar fi.
Hai sa-ti spun si eu cateva cuvinte.Este very, very nice ce-ai spus tu aici si mi-ar placea ca toti sa fie asa! Pacat ca nimeni nu va avea aceasta gandire vreodata. Cel putin societatea in care traim nu va avea. Suntem doar o gramada de carne umblatoare care nu stiu decat rau, sa faca rau si ce sa faca mai rau. Plus ca nici viata nu ajuta, viata este o competitie continua si nu ma refer la bani sau altceva ci viata in sine, sa traiesti intr-o lume in care ai numai de suferit, in care cei dragi mor si te tradeaza. Nu este asa de simplu sa fi om si sa fi bun pentru ca nu te lasa viata.