Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
E mai bine pe forum. Pot vorbi si cei reclamati, si se poate lamuri totul mai usor.
Da Marian aici ai dreptate,se fac foarte multe posturi doar din reclamatii.Adica i-am aratat si lu stuntman care is cele mai active (postate) topicuri si printre primele era Reclamatii/Reclamations,cred ca de la ASW+RSE .DAR pe de-o alta parte unii chiar simt sa isi spuna cuvantul atunci cand sunt reclamtii,de exemplu mie mi-a facut unu reclamatie ca cica nu avea s0b.Ownerii au dat T/C inainte sa-mi spun si eu cuvantul,dar eu avand atunci G.mod am putut sa postez in TOPIC INCHIS si sa le arat poza in care CLAR scria ca are s0b.Deci asta e cam 50% idee buna(parerea mea).
Pai frate, zici ca vrei sa iti spui tu parerea, simplu : Dupa ce ownerul/adminul primeste reclamatia, ownerul intra pe server / mess si te intraba : Prietene, de ce bla bla bla bla bla, si daca-l prinde pe ala cu minciuna, 7 zile ban, eu as zice ca ideea este grozava, DAR : de ce sa isi exprime pararea Costel alu' Fanica, care atunci era la gratarul de 1 Mai?..Nu pe bune, eu as zice daca noi facem ceva, poate civilizam si noi, membri de aici, si tot asa, poate romania, da, eu cer c-am mult..Romania este si va fii o tara de cacat, cu mentaltatile astea..SemnatMarian, analfabetu' favorit.
Nu ar fii prea rau , iar daca ownerul are id-ul celui acuzat , ar putea sa lamureasca lucrurile
Tu daca ai fi owner ai sta dupa toti ratatii in loc sa iesi afara cu fetele sau sa faci orice altceva ?E o idee destul de buna , mai ales ca ai avut-o tu . Exista si minuni de Pasti , ideea buna a ta dar tot romana asta te bate rau .Tre sa te invatam noi sau de ce esti dusman cu limba materna >.< ? Cu altele mai zic dar cu asta de ce ? `Nu place la tu sa vorbeste romaneste ? :S`
Nooo, da eu stie sa vorbeste romaneste.da, pur si simplu am greseli si ma doare-n p**a , s-au mi-e lene sa le corectez, si : se le trimita undeva, si cand au iei timp/chef le rezolva.
Buna idee. Dar ce Ban pe 7 zile??.. In independenta de Hack..Daca este s0b Ban Permanent etc...Bravo Sg ..Te dezvolti tot mai mult si mai mult.