Author Topic: EXTERN Sevilla confirma oficial transferul lui Rusescu!  (Read 1094 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
EXTERN Sevilla confirma oficial transferul lui Rusescu!
« on: 14 June 2013, 15:18:33 »

Site-ul oficial al lui FC Sevilla confirma mutarea lui Raul Rusescu si dezvaluie clauza uriasa de reziliere a contractului pe care acesta o va avea.

Analuzii de la FC Sevilla, fosta adversara a Stelei, atat in Cupa Uefa, cat si in grupele Ligii Campionilor, a confirmat oficial in aceasta noapte transferul lui Raul Rusescu de la Steaua.

Transferat in schimbul a 2.2 milioane, dupa ce a mai fost dorit la Sevilla si in iarna acestui an, atunci cand sefii clubului, in frunte cu presedintele del Nido, il considerau solutia perfecta pentru inlocuirea lui Negredo, Rusescu este acum caracterizat pe site-ul oficial ca fiind un adevarat goleador.

A triumfat in tara lui, castigand campionatul si fiind cel mai bun marcator al echipei si al campionatului, cu 21 de goluri, carora li se adauga alte cinci reusite in Europa League. Rusescu a debutat in acest sezon la echipa nationala si va implini 25 de ani in iunie. Are 1.81 metri , un simt bun al golului si, mai presus de toate, are un profil de marcator; suteaza bine si de la distanta, e bun si in jocul de cap. Dupa victoria din Liga 1 si trofeul castigat cu Steaua, acum ajunge la Sevilla cu intentia de a se impune intr-o liga importanta", noteaza andaluzii pe site-ul oficial.

"A triumfat in tara lui, castigand campionatul si fiind cel mai bun marcator al echipei si al campionatului, cu 21 de goluri, carora li se adauga alte cinci reusite in Europa League. Rusescu a debutat in acest sezon la echipa nationala si va implini 25 de ani in iunie. Are 1.81 metri , un simt bun al golului si, mai presus de toate, are un profil de marcator; suteaza bine si de la distanta, e bun si in jocul de cap. Dupa victoria din Liga 1 si trofeul castigat cu Steaua, acum ajunge la Sevilla cu intentia de a se impune intr-o liga importanta", noteaza andaluzii pe site-ul oficial.

Mai mult, acestia au dezvaluit si un detaliu contractual al jucatorului, anuntand ca acesta va avea o clauza de reziliere in valoare de 40 de milioane de eur.

Sursa:sport.ro

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Re: Sevilla confirma oficial transferul lui Rusescu!
« Reply #1 on: 14 June 2013, 15:22:59 »
Un atacant excelent, de mult timp n-am mai vazut unul asa de bun ca Rusescu, e mare pacat ca l-a pierdut Steaua, dar e bine pentru el pentru ca eu cred ca ii va creste mult pretul, cred ca se va descurca acolo in Spania.

Offline oNLySky__.

• fainoșag
  • Spam Machine
  • *
  • FS nr şi el ♥
« Reply #2 on: 14 June 2013, 15:27:45 »
Mare noroc pe ''puturosul' de Rusescu...
Acum e mai bine pentru el,de acum are colegi mai buni care sa ii dea pasea decisiva de gol(Pase->preluare->sut->gol)...;) :))

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #3 on: 14 June 2013, 15:37:30 »
Bravo lui ! Un jucator destul de bun .

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #4 on: 14 June 2013, 15:52:19 »
Imi pare bine pentru el .

Felicitari Rusescu xD .

Steaua il va vinde si pe Chiriches ca le e frica de decizia LPF & UEFA ... :((

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
« Reply #5 on: 15 June 2013, 11:09:39 »
Cum dumnezo a plecat Rusescu pt 2.5 mil. Euro ??? Cand de la CFR : Culio a fost vandut cu 5 mil E la fel si Lacina Traore :-o .
Dupa parerea mea Rusescu merita 6 milioane de Euro nu 2.5 .
Nu sunt eu Stelist dar laud performanta unor jucatori care pun suflet in tot cea ce fac.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal