Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Turul Frantei la ciclism, editia cu numarul 100, sarbatorita de Google printr-..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic: Turul Frantei la ciclism, editia cu numarul 100, sarbatorita de Google printr-.. (Read 981 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
Turul Frantei la ciclism, editia cu numarul 100, sarbatorita de Google printr-..
«
on:
29 June 2013, 12:41:16 »
[Skilled News]
Turul Frantei la ciclism, editia cu numarul 100, sarbatorita de Google printr-un Doodle
[Skilled News]
TURUL FRANTEI 2013 este o editie cu totul si cu totul speciala. TURUL FRANTEI a ajuns anul acesta la editia cu numarul 100.
Google a ales un desen realizat de graficianul Matthew Cruickshank pentru a sarbatori TURUL FRANTEI 2013, in care apar doi ciclisti ce inlocuiesc literele O si L din cuvantul Google pedaleaza, pe fundalul lor aparand harta Frantei.
In TURUL FRANTEI 2013 GOOGLE DOODLE, ciclistii poarta mustata si o roata de rezerva pe umar, in amintirea primelor editii TURUL FRANTEI, potrivit stirileprotv.ro
TURUL FRANTEI 2013 va incepe sambata, 29 iunie, in orasul Porto-Vecchio din Corsica, unde vor fi primele trei etape ale competitiei, autoritatile dorind sa imbine editia cu numarul 100 a TURULUI FRANTEI 2013 cu prima vizita a turului in Corsica.
TOUR DE FRANCE 2013 este impartit in 21 de etape, pe o distanta de 3.403 km si va tine pana pe 21 iulie 2013. TURUL FRANTEI 2013 se va incheia cu o ultima etapa la Paris.
Sursa:
Yoda.ro
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Turul Frantei la ciclism, editia cu numarul 100, sarbatorita de Google printr-..
«
Reply #1 on:
29 June 2013, 14:02:28 »
Frumos logo.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Turul Frantei la ciclism, editia cu numarul 100, sarbatorita de Google printr-..
«
Reply #2 on:
29 June 2013, 14:22:16 »
Super , cand am vazut nu mi-am dat seama ce semnifica si am dat click pe logo !
Android).
High-Roller
«
Reply #3 on:
29 June 2013, 14:34:59 »
Imi place desenul animat(logo-ul)
[SG]FunnyWaz.
Junior
«
Reply #4 on:
30 June 2013, 16:14:59 »
Nice
Apropo Frumos Logo
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Ştiri/News
»
IT
»
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal