Author Topic:  Minecraft pentru Xbox 360 a atins 7 milioane de unități vândute  (Read 1024 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News] Minecraft pentru Xbox 360 a atins 7 milioane de unități vândute[Skilled News]

Îmi aduc aminte ziua când vă scriam despre Minecraft și povestea fericită joculețului dezvoltat de amicul Notch și cum acesta a ajuns cel mai bine vândut joc de consolă în nu mai știu ce lună a anului trecut.

Drept urmare, sunt convins că știrea aceasta nu ar putea ajunge o stupiză pentru cineva cu o idee subtilă despre ceea ce înseamnă să spargi pătrățele în timpul liber, mai ales că săptămâna aceasta internetul era plin cu știri despre un nou record de vânzări înregistrat de acest titlu pentru versiunea de PC. Așa că, acum, ne-am gândit să facem și noi puțină reclamă celor de la Microsoft, anunțându-vă că ediția de Xbox 360 a jocului a fost cumpărată de 7 milioane de persoane în format digital, versiunea retail a acestuia (din motive ce nu le pot înțelege) nefiind pusă la socoteală, cu toate că mirifica s-a evaporat destul de rapid de pe raftul magazinelor de specialitate.

Oferit de xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
LOL   ! cat de tare

AND : WHAT THE FACK :O ! 19mil Vizualizari  :hearth:

Offline IstuntmanI

• GZS Owner