Author Topic: EXTERN El Mundo Deportivo, ziar ce apare in Barcelona, dezvaluie astazi doua ...  (Read 1064 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] ► El Mundo Deportivo, ziar ce apare in Barcelona, dezvaluie astazi doua transferuri pe care le poate face Barcelona! [Skilled Sport]

► El Mundo Deportivo, ziar ce apare in Barcelona, dezvaluie astazi doua transferuri pe care le poate face Barcelona! Thiago Silva, capitanul Braziliei la Cupa Confederatiilor, o mai veche tinta a Barcei, a dezvaluit in premiera ce s-a intamplat cand echipa lui, PSG, a intalnit Barca in Liga

"Tito este un antrenor grozav, un tip pe care il admir. Dupa meciul dintre PSG si Barcelona din Champions League, am avut o discutie scurta cu el si m-a invitat sa merg sa joc acolo" a dezvaluit Thiago Silva, cel despre care presa catalana scrie ca se afla in fruntea listei de achizitii a Barcei.

"Nu stiu nimic de negocieri, in mintea mea totul este linistit si vreau sa ma bucur de vacanta. In fotbal nu stii niciodata dar sunt fericit la PSG, sunt foarte linistit, vorbesc zilnic cu presedintele clubului.

Este dificil, spre deosebire de anul trecut cand Milan a vrut sa ma vanda. Acum, PSG nu vrea sa ma vanda, este foarte diferit. Sper sa se rezolve incertitudinea cat mai rapid" a mai spus Silva, cel care a descris echipa Barcei cu Neymar si Messi ca fiind un "dream team"

Cei de la El Mundo scriu si despre transferul lui Keisuke Honda la Barca! Japonezul a jucat foarte bine la Cupa Confederatiilor si este vazut ca o varianta excelenta pentru inlocuirea lui Thiago Alcantara, cel care va pleca aproape sigur. Honda este dorit si de Milan

Sursa: Sport.ro

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu ar fi mari transferuri.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Nu ar fi mari transferuri.

SERIOUS !? :)))))))))

hai ca de ala mai e ceva , dar de Thiago silva ( Capitan la PSG si la BRAZILIA , Pivot in ambele echipe , si unu dintre cei mai buni fundasi din lume ? :)) )

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
SERIOUS !? :)))))))))

hai ca de ala mai e ceva , dar de Thiago silva ( Capitan la PSG si la BRAZILIA , Pivot in ambele echipe , si unu dintre cei mai buni fundasi din lume ? :)) )
Idem.E un jucator bun si tanar!
 Ar fi ceva!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]MonsteR.

• :troll:
  • Legend
  • Spam Machine
  • *