Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Golul vietii inscris IMPOTRIVA lui Messi! Un amator l-a eclipsat pe SUPERSTARU..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Golul vietii inscris IMPOTRIVA lui Messi! Un amator l-a eclipsat pe SUPERSTARU.. (Read 924 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
EXTERN
Golul vietii inscris IMPOTRIVA lui Messi! Un amator l-a eclipsat pe SUPERSTARU..
«
on:
07 July 2013, 16:03:06 »
[Skilled Sport]
Golul vietii inscris IMPOTRIVA lui Messi! Un amator l-a eclipsat pe SUPERSTARUL Barcei cu un gol magnific din foarfeca:
[Skilled Sport]
Aflat intr-un turneu de promovare a unui proiect caritabil, turneu al caror incasari vor fi donate copiilor nevoiasi, Messi a fost martorul unei faze superbe facute de un fotbalist amator.
Starul Barcelonei a acceptat sa participe intr-un meci caritabil alaturi de Thierry Henry sau Florent Malouda, insa remarcatul serii a fost Matt Eliason, un fotbalist amator ce joaca la nivel de echipe de colegiu.
Echipa lui Messi a castigat cu 9-6 partida, dar suporterii nu au contenit sa vorbeasca despre golul inscris de american, despre care au spus ca valoreaza nu cat unul, ci cat zece goluri.
"Cand am vazut mingea in aer am stiut ca e sansa mea sa ma fac remarcat in fata tuturor fanilor. Nu ti se intampla in fiecare zi sa joci cu Messi. Asa ca m-am gandit sa incerc o executie spectaculoasa si mi-a iesit", a spus Eliason la finalul meciului.
Sursa:
Sport.ro
×X×_vasya_×X×
Legend
Cyborg
Re: Golul vietii inscris IMPOTRIVA lui Messi! Un amator l-a eclipsat pe SUPERSTARU..
«
Reply #1 on:
07 July 2013, 16:28:49 »
Ce gol misto
"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Golul vietii inscris IMPOTRIVA lui Messi! Un amator l-a eclipsat pe SUPERSTARU..
«
Reply #2 on:
07 July 2013, 18:44:43 »
Wow. O.O
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
«
Reply #3 on:
07 July 2013, 18:49:34 »
Genial!Frumos golul!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal