Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Doi jucatori de la Dinamo spre Serie A! Multescu a fost surprins cand a auzit:..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
Doi jucatori de la Dinamo spre Serie A! Multescu a fost surprins cand a auzit:.. (Read 746 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
INTERN
Doi jucatori de la Dinamo spre Serie A! Multescu a fost surprins cand a auzit:..
«
on:
07 July 2013, 19:54:09 »
[Skilled Sport]
Doi jucatori de la Dinamo spre Serie A! Multescu a fost surprins cand a auzit: "Barbatul afla ultimul cand il insala nevasta"
[Skilled Sport]
Nica si Alexe, foarte aproape de nou promovata Sassuolo - este informatia care l-a bulversat astazi pe Gigi Multescu.
Conducerea dinamovista negociaza transferurile celor doi, iar mutarile ar putea fi oficializate in cateva zile.
"Imi spuneti lucruri interesante, eu nu stiam nimic. M-ati incercuit! Discutii sunt, dar eu nu stiu sa existe ceva concret. Eu am fost anuntat din timp doar de Marius Alexe ca va pleca, nu si de Nica. Acum doua zile am auzit ca Nica ar avea oferte. Din ce stiu, nimic nu e concretizat."
"Daca era ceva, stiam si eu. Dar probabil ca barbatul afla ultimul cind il insala nevasta. E o situatie inedita din cauza acestei incertitudini. E greu, dar incerc sa gestionez lucrurile asa cum trebuie si sa rezolvam problemele", a declarat Multescu la Sport.ro.
Ionut Negoita a admis astazi faptul ca exista discutii avansate pentru transferul lui Alexe: "Este foarte putin probabil ca Alexe sa mai fie la Dinamo atunci cand incepe campionatul, pentru ca avem mai multe oferte pentru transfer. Intr-adevar, exista interes si din partea unei echipe din Italia, insa nu este nimic decis in momentul de fata."
Sursa:
Sport.ro
Allex
#RMA - Los Blancos
Legend
Spam Machine
Real Name: Alexandru
Re: Doi jucatori de la Dinamo spre Serie A! Multescu a fost surprins cand a auzit:..
«
Reply #1 on:
07 July 2013, 19:59:12 »
Sa se duca mai repede
.
Oricum nu is cine stie ce jucatori
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Doi jucatori de la Dinamo spre Serie A! Multescu a fost surprins cand a auzit:..
«
Reply #2 on:
07 July 2013, 20:55:25 »
Quote from: [S] Àĺĺèx [G] on 07 July 2013, 19:59:12
Oricum nu is cine stie ce jucatori
Nu mai fi si tu asa de ofticat ca OnlySky, Alexe e un jucator bun, de Nica nu prea stiu, nu prea urmaresc pe Dinamo.
Nice.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal