Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
OFICIAL: "Sunt fericit! Am plecat bucuros de la discutia cu Copos!" Momentul a..
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
OFICIAL: "Sunt fericit! Am plecat bucuros de la discutia cu Copos!" Momentul a.. (Read 594 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
•>xReLiAn.<•
Legend
High-Roller
INTERN
OFICIAL: "Sunt fericit! Am plecat bucuros de la discutia cu Copos!" Momentul a..
«
on:
08 July 2013, 14:42:39 »
[Skilled Sport]
OFICIAL: "Sunt fericit! Am plecat bucuros de la discutia cu Copos!" Momentul asteptat de toti rapidistii! Ce se va intampla ACUM:
[Skilled Sport]
Rapidul se vinde! Fraza pe care am auzit-o de luni de zile.
Acum, Cristescu si Copos chiar sunt pe ultima suta de metri in ceea ce priveste vanzarea si cumpararea clubului.
Astzi, Cristescu a mers sa se intalneasca cu George Copos, pentru a semna. S-au inteles, in sfarsit, dupa ce in urma cu cateva zile cel care vrea sa preia clubul spunea ca milionarul Copos l-a scos din minti si nu mai rezista unor noi discutii cu acesta.
Imediat dupa ce au discutat, Cristescu a spus: "Sunt fericit, in sfarsit sunt bucuros dupa o intalnire cu Copos. Diseara semnam, acum ne-am pus de acord cu totul!"
Sansele sunt mari, insa nu se stie nicodata, cand vine vorba de Copos... Revenim cu detalii.
Sursa:
Sport.ro
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: OFICIAL: "Sunt fericit! Am plecat bucuros de la discutia cu Copos!" Momentul a..
«
Reply #1 on:
08 July 2013, 15:39:48 »
Foarte bine !
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal