Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Flavia: ghici ce faceam ieri pe la 2 la laptopPixxie Black.: la*aFlavia: nu, nu ma uitam la p****, si nu, nici la la*a nu dadeam, altceva ?Flavia: LOOOOOOOOOOOLPixxie Black.: )))))))
Pixxie Black.: eşti ca un frate pe care nu l-am avut şi care nu se supără când îl înjur de mă-sa Flavia: LOOOOOOOOOOLFlavia: MORFlavia: )))))))
:3 frate ca al meu toţi ar vrea
:3
* []stuntman[] * .: wtfff, am intrat un site pe care-s listate o gramada site-uri por*o ... ah, scuze, era istoricul meu )))))
vasya: )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
LimiTLesS: loolLimiTLesS: ))))LimiTLesS: cred ca saracu' penis a tau e mort dupa atata razboi * []stuntman[] * .: ))LimiTLesS: fi atent mai respira ? nu cumva sa faca stop cardiac cv LimiTLesS: )))))))))* []stuntman[] * .: lol* []stuntman[] * .: al tau respira ? ciudat* []stuntman[] * .: ))))))
graffyty.samp: ))))graffyty.samp: daca ar vedea maicatagraffyty.samp: ))graffyty.samp: * []stuntman[] * .: ))))))
Flavia, cum sa nu dea Flavia doar*yepiarseuitalacurulusimonahalep*
Kiddu Styles: imi e nasu receKiddu Styles: gheataKiddu Styles: Kiddu Styles: doar nasuLast message received on 28/08 at 00:22 AM* []stuntman[] * .: )* []stuntman[] * .: pai ai incercat sa-l scoti din congelator pe nașă-tu ? )
[SG]XpLoD: fap time* []stuntman[] * .: nope[SG]XpLoD: )[SG]XpLoD: MA MIR[SG]XpLoD: ceva e schimbat la tine[SG]XpLoD: spune-mi[SG]XpLoD: cum ai reusit ?[SG]XpLoD: )* []stuntman[] * .: mi-a obosit mana* []stuntman[] * .: c-am dat de 5 ori azi* []stuntman[] * .: ))))))* []stuntman[] * .: plot twist[SG]XpLoD: =)0000[SG]XpLoD: baaaa[SG]XpLoD: fmm[SG]XpLoD: o doamne[SG]XpLoD: cand o sa ajungi[SG]XpLoD: sa faci tu aia[SG]XpLoD: nu o sa mai ai resurse[SG]XpLoD: ))))))))* []stuntman[] * .: * []stuntman[] * .: "iubitule, de ce nu ti se scoala ?"* []stuntman[] * .: si eu voi raspunde: "omg, mâno, de cand ai inceput sa vorbesti ?"* []stuntman[] * .: ))))))[SG]XpLoD: LOOOOL* []stuntman[] * .: another plot twist[SG]XpLoD is typing...[SG]XpLoD: ))))))