Author Topic: EXTERN Barcelona face o ofertă oficială pentru David Luiz  (Read 1079 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
EXTERN Barcelona face o ofertă oficială pentru David Luiz
« on: 29 July 2013, 10:27:15 »

[Skilled Sport]Barcelona face o ofertă oficială pentru David Luiz[Skilled Sport]

Gerardo "Tata" Martino a fost instalat la conducerea Barcelonei, însă și-a dat acordul pentru țintele fixate încă de acum o lună de zile de fostul antrenor, Tito Vilanova.

Astfel, pentru că are doar șanse infirme să îl cumpere pe Thiago Silva, formația blaugrana speră să îl achiziționeze pe celălalt fundaș central din naționala Braziliei - David Luiz.

Potrivit jurnaliştilor din Marea Britanie, David Luiz ar putea fi vândut în această vară din două motive: nu este pe placul noul manager, Jose Mourinho, iar vânzarea lui ar aduce o sumă importantă în conturile echipei.

Apărătorul sud-american a fost cumpărat cu 30 de milioane de euro de la Benfica, în 2011, însă acum Barcelona mizează pe diferendele dintre el și Jose Mourinho, pentru a forța achiziționarea sa.

Astfel, cotidianul de casă al catalanilor, El Mundo Deportivo, dezvăluie că Barcelona va face la începutul săptămânii viitoare o ofertă oficială de 25 de milioane de lire (29 de milioane de euro) pentru cumpărarea fundașului brazilian. 

Acoperirea postului de fundaș central reprezintă obiectivul principal al Barcelonei înainte de startul noului sezon. Doar Pique este sigur de postul de titular în centrul defensivei, iar conducerea catalanilor îi caută un coleg pe măsură.

În ultima perioadă s-a vorbit și despre aducerea lui Doria (Botafogo) și Santiago Vergili (Newell's) - DETALII AICI, ei reprezentând variante viabile pentru postul de fundaș central.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Re: Barcelona face o ofertă oficială pentru David Luiz
« Reply #1 on: 29 July 2013, 10:41:11 »
HAHAHAHAHAH ! Epic fail ! Nu sa dus la PSG care dadeau 50mil e pe el si se duce la Barca care da 29mil e ? =)))

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #2 on: 29 July 2013, 15:54:38 »
HAHAHAHAHAH ! Epic fail ! Nu sa dus la PSG care dadeau 50mil e pe el si se duce la Barca care da 29mil e ? =)))
Depinde si de preferintele lui, PSG e un rahat, o corcitura, n-are traditie... (scuzati cuvintele xD) Oricum eu n-am auzit ca se vorbea de David Luiz la PSG. :D

Sper sa vina la FC Barcelona. Ar fi superb cu el si cu Pique in defensiva. ;x Imi place foarte mult cum joaca David Luiz. :D

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #3 on: 30 July 2013, 10:04:31 »
Depinde si de preferintele lui, PSG e un rahat, o corcitura, n-are traditie... (scuzati cuvintele xD) Oricum eu n-am auzit ca se vorbea de David Luiz la PSG. :D

Sper sa vina la FC Barcelona. Ar fi superb cu el si cu Pique in defensiva. ;x Imi place foarte mult cum joaca David Luiz. :D
Eu nu cred ca e un rahat! :D Uita-te mai bine ce-a facut in sezonul trecut.Daca mergea acolo ajuta si acolo echipa.Normal ca Barca,e Barca si e normal sa prefere sa mearga acolo.Oricum,abia astept sa-l vad jucand!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
« Reply #4 on: 30 July 2013, 11:18:30 »
Eu am auzit de Bayern nu de Barcelona :D . La Bayern ar fi bun xD .

Si la Barca ar face treaba dar la Bayern si mai si :D

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
« Reply #5 on: 30 July 2013, 11:29:53 »
Am auzit si ca Tottehnam a refuzat o oferta de 95 de mil pe Bale de la Real :))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal