Author Topic:  Ajutor ?! Cine stie ceva , sa-mi zica si mie.  (Read 3558 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
Ajutor ?! Cine stie ceva , sa-mi zica si mie.
« on: 18 August 2013, 11:33:23 »
        Salut !

Am si eu o nelamurire , iar daca cineva stie sau are vreo cunostinta care stie si poate intreba , as fi recunoscator. Relatiile dintre religii , este permisa?
     Eu am cunoscut acum 4 luni o fata si am devenit foarte buni prieteni , cu timpul am inceput sa avem amandoi sentimente unul pentru celalalt , insa treaba este in felul urmator. E sunt Crestin Ortodox iar ea este Martora a lui Iehova. Eu tin la ea , ea la mine , insa ma nelinisteste chestia asta. Ma poate ajuta cineva ? Nu prea stiu nici cum sa explic situatia asa de bine ... X_X

My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline FunkBlack

• Hero Member
  • *
  • Zambeste,maine va fi mai rau !
Re: Ajutor ?! Cine stie ceva , sa-mi zica si mie.
« Reply #1 on: 18 August 2013, 11:42:57 »
Din cate stiu eu este permisa , dar la casatorie unu dintre ei trece de partea religiei celui cu care vrea sa traiasca.

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #2 on: 18 August 2013, 11:47:33 »
Am inteles despre ce e vorba.Ai cautat pe net sau ceva?
  Eu as zice asa.Stiu,ca aceste religii au diferite obiceiuri.Am mai auzit relatii intre religii diferite,nu chiar cel dintre ortodox-martora a lui Iehova dar eu zic ca puteti avea o relatie linistit.Atata timp cat va iubiti,tineti unul la celalalt,nimic nu va va desparti!Iubirea este pentru toate religiile(parerea mea),nu trebuie sa fii confuz doar pentru ca ea are alta religie decat a ta!
  PS:E o parere.Asa cred eu.

Din cate stiu eu este permisa , dar la casatorie unu dintre ei trece de partea religiei celui cu care vrea sa traiasca.
A da,la casatorie da!Asa e,cum a zis Funk!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]alexx.

• Full Member
  • *
  • CS:GO Time
  • Real Name: Alexandru
  • Steam ID: hi im aLLexandeRR
« Reply #3 on: 18 August 2013, 12:00:22 »
syder, indiferent de religie , iubirea nu dispare ! de ex. ai vazut filmu Titanic ? jack era un saratoc iar rose o bogata si dragoste le apartinea. Deci indiferent de religie va iubiti in continuare ! stai linistit :D
Execut fantani si santuri !
Cu burghiu !

Aci este un lejionar !

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #4 on: 18 August 2013, 12:01:33 »
:-< :(
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #5 on: 18 August 2013, 12:38:01 »

Exact !

Este permisa , dar la casatorie tu va trebuii sa treci de partea religiei " Ei " Sau ea de partea religiei tale .

Offline ✖️ kent

• Sunt cine sunt,adică
  • Spam Machine
  • *
  • part timer
  • Real Name: Razvan
« Reply #6 on: 18 August 2013, 13:00:19 »
De ce sa nu fie permis?
Ar fi rasism daca nu s'ar putea?

Offline oBaMa

• do u evn #lift?
  • Spam Machine
  • *
  • 18 / 03 / 2009 - 13 / 11 / 2015
« Reply #7 on: 18 August 2013, 13:06:34 »
Sau ati putea sa deveniti amandoi ATEI.
18 / 03 / 2009 - 13 / 11 / 2015

Previously

ReaL SpeeD MusiC Administrator
ReaL SpeeD MusiC  Haze Corporation Founder
ReaLSpeeDMusiC  Los Santos Ballas Leader
Green Zone Stuntage The Bikers Leader
Green Zone Stuntage Los Santos Vagos Leader
Skilled Radio DJ
Skilled Gaming VIP
[close]

Offline [SG]MonsteR.

• :troll:
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • Don't worry, be happy.
« Reply #8 on: 18 August 2013, 13:11:17 »
syder, indiferent de religie , iubirea nu dispare ! de ex. ai vazut filmu Titanic ? jack era un saratoc iar rose o bogata si dragoste le apartinea. Deci indiferent de religie va iubiti in continuare ! stai linistit :D
Deci la tine 'saratocu' si 'bogata' sunt religii, nu ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mare iubitor ce esti tu syder :-j
Te zgarii pe mana ca sa ti se inroseasca 2 secunde pielea ca sa pui o poza pe facebook sa te dai mare si sa o dedici unei tipe =))
Si dupa mai zici si ca ai bagat nu mai stiu ce cutit adanc in ea =)) Pe dracu, ce facusesi tu fac eu si cu unghia :-j
In fine, daca tot esti tu asa iubitor, ti-ai da seama ca religia nu conteaza deloc, cat o iubesti nimic nu conteaza. Dar in fine :-j Acum o sa faci spume, bafta.
« Last Edit: 18 August 2013, 13:22:48 by [SG]MonsteR. »

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
« Reply #9 on: 18 August 2013, 13:19:12 »
TPU -> Dragosate/Sex . :))

Ii permisa ba , nu-ti face griji .

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #10 on: 18 August 2013, 13:29:01 »
Deci la tine 'saratocu' si 'bogata' sunt religii, nu ? =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Te zgarii pe mana ca sa ti se inroseasca 2 secunde pielea ca sa pui o poza pe facebook sa te dai mare si sa o dedici unei tipe =))
Si dupa mai zici si ca ai bagat nu mai stiu ce cutit adanc in ea =)) Pe dracu, ce facusesi tu fac eu si cu unghia :-j
In fine, daca tot esti tu asa iubitor, ti-ai da seama ca religia nu conteaza deloc, cat o iubesti nimic nu conteaza. Dar in fine :-j Acum o sa faci spume, bafta.

Prost ai fost , prost ai ramas. Ai zis ca nu mai ai nici o treaba cu mine , dar vad ca te bagi singur in seama.

Vrei atentie ?? Fa-te semafor prietene , o sa ai parte de atentie pana trece unu peste tine cu tirul ;)

EDIT #1 : Cel putin , eu stiu ce inseamna sa iubesti , spre deosebire de tine ;)
     EDIT #2 : Stai linistit ca nu fac spume , ca nu sunt potaie cu tuberculoza :)
     EDIT #3 : A si inca ceva , MonsteR , daca ma poti ajuta , bine , daca nu , nu. Te rog eu frumos , nu mai da reply cu texte si trairi din trecutul meu bine ? Nu cred ca ar interesa pe cineva. Ce am facut e bun facut si nu cred ca ar trebuii sa imi ti tu cont bine ? Nu esti mama nu esti tata bine ? Vad ca esti tare interesat de persoana mea , ma studiezi foarte atent. Iti recomand sa iti vezi de lungul nasului si sa vezi ce ai in fata ta si sa nu te mai uiti in gradina altuia ok ? Intai uita-te la ce greseli ai facut si faci in continuare si incearca sa le previi pe viitoarele si nu te mai baga unde nu trebuie bine? NU esti perfect , nici eu nu sunt , nu e nimeni , dar incearca sa te privesti intai pe tine si dupa pe altul si nu mai judeca lumea pentru ca nu esti in stare , nimeni nu este. Doar Dumnezeu ne poate judeca ca suntem nimicuri pe langa El. Asigura-te ca tu esti perfect mai intai , apoi judeca-i pe altii ( ceea ce este imposibil ). Vezi-ti de viata ta. Pe langa asta , reply strict pe subiect si aici si la celelalte topicuri bine ?? Da dovada ca esti Global Moderator si pe langa asta , da dovada ca ai 14 ani cu buletinul in buzunar , nu un pusti de 11 ani ce se scobeste in nas , apoi incepe sa faca pe desteptul incercand sa impresioneze lumea.
« Last Edit: 18 August 2013, 13:53:03 by Syder »

Offline FunkBlack

• Hero Member
  • *
  • Zambeste,maine va fi mai rau !
« Reply #11 on: 18 August 2013, 14:17:08 »

GOGULE , nu prea are legatura ce ai zis tu cu ce a intrebat syder .

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #12 on: 18 August 2013, 14:24:12 »
Da, e voie, singura faza e ca daca va casatoriti (ceea ce nu prea cred ca o sa se intample) unul trebuie sa schimbe religia, AFAIK.

Btw, ambele religii sunt de cacat, ca si restul de altfel.

Iubeste-ti fetita. :>

:topicclosed:
« Last Edit: 18 August 2013, 14:25:30 by ![]stuntman[]! »

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal