Am creeat acest topic deoarece se apropie si lansarea oficiala a lui FIFA 14 pe PC.
Am creeat un POLL unde toata lumea poate sa voteze preferatul sau. Dupa ce votati, ar fi super daca ati putea lasa si un reply DE CE ati votat FIFA sau PES. 
Aici aveti un video cu diferentele dintre fetele jucatorilor din PES 2014, respectiv FIFA 2014. Eu unul merg cu FIFA 14 deoarece sunt un "clasic" ca sa zic asa. Intotdeauna m-am jucat FIFA. De la seria 2000 si pana astazi. FIFA 13 mi s-a parut apogeul seriei FIFA. Acum sper ca FIFA 14 sa-l depaseasca si tot asa. Am ales FIFA 13 deoarece imi place modul de joc si animatiile jucatorilor cand fac un dribling sau cand gesticuleaza anumite chestii, gen ratari ale unor lovituri si etc.
Modul de manager nu mi se pare reusit in totalitate, dar are de la mine nota 8. Nu ca as fi eu un mare critic, dar modul manager de la FIFA 08 cu update-uri la anumite parti (ofensive,defensive sau de mijloc, plus stadion si etc) erau mult mai ok la modul de manager. Daca adaugau astea si un sistem mai bun la academia de jucatori, cred ca managerul era de nota 10.
FIFA 13 mi s-a parut cel mai reusit joc al seriei FIFA din mai multe puncte de vedere :
- Grafica
- Gameplay (mod de joc)
- Imbunatatiri la modul de joc, la grafica, fetele jucatorilor, echipe,stadioane si toate cele.
DECI,EU UNUL, ALEG FIFA 14 pe premiza ca il va depasi pe FIFA 13, predecesorul sau.