Author Topic:  Safari, numit cel mai de incredere browser mobil al momentului, peste Opera si .  (Read 920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled IT]Safari, numit cel mai de incredere browser mobil al momentului, peste Opera si Chrome[Skilled IT]

Un studiu publicat recent a numit Safari drept cel mai sigur browser mobil al momentului.

TheNextWeb.com a publicat rezultatele acestui studiu realizat de Fixya pe perioada septembrie 2012 si septembrie 2013, in care 30 de milioane de utilizatori au raspuns la intrebarea care este cel mai de incredere browser mobil.
Conform rezultatelor, Safari a iesit pe primul loc, urmat de Stock Android Browser, Opera, Chrome, pe ultimul loc fiind plasat Internet Explorer.

Totusi, toti utilizatorii au avut motive sa se planga de browserul pe care il utilizeaza. In timp ce utilizatorii de Safari si Chrome resimt lipsa suportului Flash, cei care folosesc Opera si IE au probleme in vizionarea paginilor, in timp ce utilizatorii de Stock Android Browser au reclamat prea multe crash-uri.

sURSA : yoda.ro

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Fiecare cum ii place deja , nu toate browserele sunt perfecte.

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
INainte ' eu foloseam safari pe PC si mi sa parut bun ' deci e bun si pentru Telefoane :)

Offline AnoNyMouSs_.

• Hero Member
  • *
  • Dacă vrei să cunoști un om nu asculta ce spun alți
Inainte foloseam si eu Safari dar acum .. folosesc mozila :)))

Offline Android).

• High-Roller
  • *
  • Uneori trebuie sa zambesti .
Mie mi se par toate bune pentru telefon .Important sa nu aveti ' Interner Explorer ' xD

Offline Joseph

• Senior
  • *
Mozile si Safari is cele mai praf, mai ales Safari ca ii facut de Apple.

Internet Explorer ii si el praf dar ala 10 sau 11 ii bun dar au defectul ca iti umple bara cu o multime de pagini pe cand Chromul in o singura pagina poate avea peste 10 deci cel mai bun ii Chrome.

Si ce vorbesc ei de Flash? Flash-ul imi merge pe amandoua. Nu am treaba si nici nu trebuie sa instalezi chestii sa mearga.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Safari ? Epic fail.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal