Author Topic: EXTERN Klopp este de partea lui Ronaldo. “Transferul lui Ozil de la Real la Arsenal ..  (Read 887 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled News]Klopp este de partea lui Ronaldo. “Transferul lui Ozil de la Real la Arsenal m-a șoca[Skilled News]

Jurgen Klopp, antrenorul vicecampioanei Germaniei, Borussia Dortmund, a rămas fără replică în momentul în care a aflat că Real Madrid s-a despărțit de unul dintre cei mai buni jucători din lot.

Internaționalul german, în vârstă de 25 de ani, a impresionat încă din start în tricoul londonezilor pentru care a marcat deja de trei ori în nouă apariții, în toate competițiile.

Chestionat ce părere are despre “afacerea Ozil“, Klopp a replicat: “N-am putut crede că este adevărat. Am fost șocat. Nu e treaba mea să stau și să vorbesc despre asta, dar, indiferent de situație, dacă ai posibilitatea de a semna cu un jucător de valoarea lui Ozil, atunci trebuie să încerci“, a spus Klopp.

Antrenorul grupării din Dortmund s-a declarat un fan al lui Ozil, despre care a spus că are un talent extrem de rar în lumea fotbalului.

“Este un fotbalist extrem de rapid cu o tehnică rafinată. Nu ai ocazia de foarte multe ori să întâlnești astfel de calități la un singur jucător, de aceea Cristiano Ronado a considerat că vânzarea germanului nu este o idee foarte bună“, a conchis Klopp.

Sursa: www.digisport.ro
« Last Edit: 13 July 2014, 02:36:06 by [uTD]P1xuletz™ »

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Dupa ' mine Ozil este peste Bale . Zic ca era al 2lea cel mai bun jucator de la real dupa Ronaldo ' si ca merita sa fie vandut cu peste 65mil ...

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Si pe mine m-a mirat. xD

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal