Author Topic:  Lovitură devastatoare pentru ce care descarcă filme şi muzică de pe Internet  (Read 882 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled IT]Lovitură devastatoare pentru ce care descarcă filme şi muzică de pe Internet[Skilled IT]

Avocatul general al Curţii Europene de Justiţie, Pedro Cruz Villalón, a anunţat că providerii de internet din Europa vor putea fi forţaţi să blocheze accesul la site-uri care conţin fişiere asupra cărora nu există drepturi de autor, cum sunt torrentele.

Astfel, instanţele europene vor primi drepturi sporite în a forţa firmele care furnizează servicii de internet să blocheze accesul clienţilor la aceste site-uri.

Cu toate acestea, orice acţiune de blocare va trebui să fie foarte punctuală, să se asigure că va viza doar conţinutul pus ilegal pe internet şi că orice alt site va putea fi accesat fără nicio problemă.

"Potrivit avocatului general, se poate impune unui furnizor de acces la internet obligația de a bloca accesul clienților săi la un site internet care încalcă drepturile de autor. O astfel de ordonanță judecătorească trebuie să indice măsurile concrete de blocare și să garanteze un just echilibru între interesele contradictorii, care sunt apărate ca drepturi fundamentale", se arată într-un comunicat de presă al Curţii de Justiție a Uniunii Europene.

Potrivit dreptului Uniunii, statele membre trebuie să se asigure că titularii dreptului de autor  pot solicita ca o ordonanță să fie pronunțată împotriva intermediarilor ale căror servicii sunt folosite de către terți pentru a contraface aceste drepturi.

În jurisprudență s-a recunoscut deja că furnizorii de acces la internet pot fi consideraţi, în principiu, intermediari în sensul menționat și că pot fi, astfel, destinatarii unei asemenea ordonanţe, atât pentru încetarea încălcărilor săvârşite deja, cât și pentru prevenirea unor noi încălcări.
În practică, persoanele care operează site-uri care în calcă dreptul de autor șifurnizorii care le asigură acestora accesul la internet sunt stabiliţi adesea în ţări situate în afara Uniunii Europene sau îşi ascund identitatea, astfel încât nu pot fi urmăriți.

Oferit de : BLööD1337 | www.realitatea.net

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline NiTrogeN__

• Senior
  • *
Mdea ... Stiu ca pirateria e ilegala , dar de pe site-urile torrent ne lu-am tot ce aveam nev. :)) . Am luat amenda ? NU ! Dar ce sa faci ? Mai sunt niste jocuri pe care am vrea sa le jucam , dar nu sunt pe piata , de unde le mai iei    daca nu o sa mai putem downloada acele jocuri ? A?  :))

(P.S StuntMan , iarta`ma ca am incurajat pirateria , dar cam asta e adevaru`)
« Last Edit: 04 December 2013, 11:27:14 by PheN7oM (a.k.a Run4Joker) »

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
          Presupun ca la un moment dat o sa se ajunga sa se dea amenda si ca te uiti la un clip al carui detinator nu esti tu. Deci , eu nu inteleg deciziile astea cu torrentele , este practic o metoda de transfer a datelor in masa la viteza mare , ar trebuii luate masuri doar in cazul drepturilor de autor , nu si furnizarea datelor. In fine , lumea devine din ce in ce mai proasta pe zi ce trece si in special cei ce ar trebuii sa ne conduca spre bine , desi o fac tocmai invers.

In alta ordine de idei , o sa se ajunga sa platim si pentru o melodie de trei minute daca vrem sa o detinem in baza noastra de date ( HDD / SSD PC / Micro SD etc. ) E deja absurd .. presupun ca in cativa ani , degeaba o sa se mai fabrice cine stie ce componente de PC daca toate datele ( Jocuri , Filme , Muzica , Documentare etc. ) vor trebuii platite , pentru ca nu multi baga bani in aceste chestii si ce sa faci ? Sa stai la PC si sa vezi ca nu ai nimic in el sau ca nu ai ce face ? Sa stai sa te uiti doar la poza implicita a sistemului de operare ? Haha , nici gand.
« Last Edit: 04 December 2013, 11:44:45 by Syder »
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline Android).

• High-Roller
  • *
  • Uneori trebuie sa zambesti .
Rau că se întîmplă aşa lucru ... :(

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Filme nu prea descarc , dar muzica e rau in acest caz..

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
De pe torrent luam doar jocuri :D muzica deloc :D.

Muzica o iau de pe fisierulmeu :D [scuze daca fac reclama]

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Acest ministru a pus aceasta lege sau ce e ea deoarece are net prin nailon si nu stie sa fure wifi de la vecini.  :trollface:

Nasol ...

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Acest ministru a pus aceasta lege sau ce e ea deoarece are net prin nailon si nu stie sa fure wifi de la vecini.  :trollface:
Epic.

In curand se va ajunge cum a spus si Syder. :))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal