Author Topic:  Ajutor !  (Read 1468 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
  • Real Name: Tudorov Alexandru
  • Steam ID: syderalex096
Ajutor !
« on: 26 December 2013, 12:56:49 »
          Salutare !

Astazi am sa cer si eu ajutorul vostru , poate cineva stie si ma poate ajuta.
     Acest topic este destinat sistemului audio home Genius SW-HF 5005 .

Eu am de gand sa imi schimb actualul sistem ( Genius SW 1500 ) cu acesta. Problema sta in felul urmator , acest sistem ( HF 5005 ) a fost lansat in anul 2008 , au trecut deci 5 ani de atunci si din cate observ numai la mana doua se gaseste acest tip ( eu atat am gasit ). Daca cineva ma poate ajuta :)) ( banal nu ? :-j ) stie de unde as putea sa-l comand nou , sa-mi dea si mie .. tin foarte mult sa iau sistemul asta pentru ca sunt diferente imense intre ce am si ce vreau sa am. L-am auzit aseara la fiul unui coleg de-al tatalui meu la petrecere pe muzica de petrecere si am ramas " wooow " eu care voiam sa iau inainte un HF 6000 , dar nu. HF 6000 are cu 25 W woofer mai mult si 5W mai mult / 1 satelit ( se merita sa dau 650 RON pentru 25 W in plus ? Nu cred si asa asta a zdruncinat casa bine si m-a multumit perfect , ala nu are woofer-ul in incinta inchisa )

« Last Edit: 26 December 2013, 12:59:26 by o.0_Syder_=]] »
My YouTube Channel : Click
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline [SG]alexx.

• Full Member
  • *
  • CS:GO Time
  • Real Name: Alexandru
  • Steam ID: hi im aLLexandeRR
Re: Ajutor !
« Reply #1 on: 26 December 2013, 13:24:54 »
nu ! nu poti sa-l mai gasesti insa ceva mai bun am gasit eu aici http://www.emag.ro/boxe-genius-5-1-sw-hf5-1-4600-125w-telecomanda-g-31731028100/pd/E1CRNBBBM/
Execut fantani si santuri !
Cu burghiu !

Aci este un lejionar !

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #2 on: 26 December 2013, 13:30:33 »
nu ! nu poti sa-l mai gasesti insa ceva mai bun am gasit eu aici http://www.emag.ro/boxe-genius-5-1-sw-hf5-1-4600-125w-telecomanda-g-31731028100/pd/E1CRNBBBM/

Drace , 45W woofer. Mai bine fac 12 milioane si-mi iau Z506 by Logitech 165W sa darame casa. Am 20W pe asta al meu , 45 nu face mare diferenta .. si nu e mai bun ala , are 45 W wobwoofer , pe cand 5005 are 75W
« Last Edit: 26 December 2013, 13:51:19 by o.0_Syder_=]] »
Vorbesti de mine prin spatele meu ? Inseamna ca viata mea este evident mult mai interesanta decat a ta. Trist , nu ?!

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #3 on: 26 December 2013, 14:54:02 »
LOOOOOL, fix sistemul audio din imagine il am si eu ! =)) Am boxele impanzite prin camera... bass-ul este superb (se simte foarte puternic)... sunt mandru de acest sistem, e foarte bun, n-are probleme... e foarte bun, si e si ieftin. :) Daca dai sunetul la maxim... nu mai poti sta in camera.

Offline Syder

• Salut !
  • Spam Machine
  • *
  • I love drift !
« Reply #4 on: 26 December 2013, 17:12:44 »
LOOOOOL, fix sistemul audio din imagine il am si eu ! =)) Am boxele impanzite prin camera... bass-ul este superb (se simte foarte puternic)... sunt mandru de acest sistem, e foarte bun, n-are probleme... e foarte bun, si e si ieftin. :) Daca dai sunetul la maxim... nu mai poti sta in camera.

Da merci stunt , ma oftic mai rau ca nu se fabrica.Pana la urma cred ca o sa trebuiasca sa strang mai multi bani si o sa iau HF 6000 ca doar asta mai este disponibil pe stock-uri si pana nu il am nu o sa pot sa vad exact diferenta de bass intre cele doua. Oricum  ,ma oftic ca imi placea ala si ca sunet si ca design , dar si ala e frumos. Faptul care imi displace dar nu am testat asta pana acuma , este ca HF 5005 are suboofer-ul in incinta interioara ( nu-l poti vedea nicaieri decat daca-i desfaci spatele ) , HF 6000 are woofer-ul pe partea stanga daca-l privesti din spate. Asta e. Oricum merci.

:topicclosed:

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal