Author Topic: INTERN Reghe l-a gasit pe inlocuitorul lui Latovlevici! Abola scrie ca Steaua e gata..  (Read 801 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
[Skilled Sport]Reghe l-a gasit pe inlocuitorul lui Latovlevici! Abola scrie ca Steaua e gata sa transfere un fundas BRAZILIAN![Skilled Sport]

Steaua ii cauta deja inlocuitor lui Latovlevici, care poate pleca in vara lui 2014. Presa lusitana scrie ca pe lista Stelei apare un fundas stanga brazilian in varsta de 31 de ani. Evaldo Fabiano a fost jucatorul lui Sporting si a mai trecut pe Porto, Martimo Funchal, Braga si ultima oara a fost imprumutat la Deportivo la Coruna.

Abola scrie ca mutarea se poate realiza pana la sfarsitul lui ianuarie. Jucatorul a devenit liber de contract in luna octombrie si poate ajunge la Steaua gratis.
Brazilianul are experienta in cupele europene, unde a jucat cu Braga si Sporting. Cota lui de piata este de 800.000 de euro

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
hmmm , l-am mai vazut pe asta , prin romania parca a avut un meci si a si dat un gol intr-un meci cu CFR sau otelu ' nu mai stiu sigur :)

Mi se pare un jucator bun :)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Si mie mi se pare un jucator bun. :-?

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal