Author Topic: EXTERN Arsenal îl vrea din nou pe Draxler. Schalke cere 37 de milioane de lire sterline  (Read 1138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

[Skilled Sport]Arsenal îl vrea din nou pe Draxler. Schalke cere 37 de milioane de lire sterline
[Skilled Sport]

rsenal nu stă cu mâinile în sân după ce Manchester United a ajuns la un acord cu Chelsea pentru transferul lui Juan Ma.ta sub comanda lui David Moyes.

Potrivit celor de la Telegraph, emisari ai clubului condus deArsene Wenger s-au deplasat zilele trecute în Germania, unde au tratat transferul lui Julian  Drexler de la Schalke la Arsenal. Internaționalul german de 21 de ani a mai fost dorit la Arsenal și în vară, dar atunci Arsenal nu s-a hotărât dacă să facă o ofertă, iar perioada de transferuri a expirat.

În prezent, formația care evoluează la Gelsenkirchen este de acord să se despartă de fotbalist, dar a solicitat în schimbul acestuia 37 de milioane de lire sterline, preț considerat prea mare de către cei de la Arsenal.

Sursa :

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
Scump , SCump , SCump , Scump . Daca eu vreau sa ies din echipa asta care sunt acuma ( de ex . ) si vr sa intru in alta nimeni nu ma plateste :(( DE CE PE EI DAA =))))

Offline Android).

• High-Roller
  • *
  • Uneori trebuie sa zambesti .
Scump , SCump , SCump , Scump . Daca eu vreau sa ies din echipa asta care sunt acuma ( de ex . ) si vr sa intru in alta nimeni nu ma plateste :(( DE CE PE EI DAA =))))
Omule , ei sunt jucatori vestiti , internationali ( cred ) , iar lor le dau ft . mult . :)

Nu mi se pare cam scump pentru un jucator bun .  :)

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
37 mil de lire sterline = vreo 40 si ceva Milioane de euro ...

Totusi cred ca e prea scump ...

Si asta pe ce post joaca ? Mijlocas stanga ? daca joaca acolo ' cred ca va face tusa ' ca tot Podolsky va ramane acolo ! :)) Din cate stiu , Podolsky e mijlocas stanga :)

Offline fatman

• Spam Machine
  • *
Omule , ei sunt jucatori vestiti , internationali ( cred ) , iar lor le dau ft . mult . :)

Nu mi se pare cam scump pentru un jucator bun .  :)

Omule , stii ca eu imi bat joc nu? Ma rog .

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Mi se pare ca-i prea scump.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal