Author Topic:  Windows 8.1 Update 1. Primele capturi de ecran au aparut pe Internet.  (Read 1514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News] Windows 8.1 Update 1. Primele capturi de ecran au aparut pe Internet. Cum se inchide calculatorul.  [Skilled News]

Acest update ar urma sa fie disponibil din luna martie.

Primul update la Windows 8.1 se va lansa in luna martie, insa deja pe Internet au aparut cateva capturi de ecran care ne ajuta sa intelegem cum anume va fi modificat sistemul de operare. Cei de la Microsoft au facut schimbari ca sa imbunatateasca lucrul cu Windows pentru cei care folosesc o tastatura si un mouse. Vei putea vedea in coltul din dreapta sus un mic meniu care iti permite sa inchizi mai usor calculatorul, o problema de care s-au vaitat multi utilizatori ai Windows 8. Tot acolo se afla si o mica lupa pentru Search.

Imbunatatiri la Windows 8.1 au fost facute si la ecranul de Start. Daca vei da click dreapta, vei vedea un mediu care iti va permite, intre altele, sa redimensionezi dalele, acele dreptunghiuri colorate care lanseaza aplicatiile.

De asemenea, Microsoft a mai adaugat o iconita care te duce in Control Panel in sectiunea de setari, potrivit theverge.

Intre timp, pe Internet a aparut si un video in care vedem cum va arata Windows Phone 8.1, anunta gsmarena.

Mai multe schimbari ale Update-ului 1 al Windows 8.1, gasiti in galeria foto de mai jos. Lansarea oficiala a acestui update ar urma sa se faca pe 11 martie, inaintea conferintei Build destinate developerilor, care va avea loc in aprilie.

Sursa: Yoda.ro | Oferit de xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Android).

• High-Roller
  • *
  • Uneori trebuie sa zambesti .
Frumoasa versiune ! :)

Offline •>xReLiAn.<•

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Administrator ASW
Cat de tare ! :x

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
Tare :)

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Sper ca update-ul sa se faca simplu, cu ajutorul Windows Update. :D Sau sa descarcam o aplicatie, cum s-a putut face si update de la Windows 8 la Windows 8.1.

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
L-as pune si eu , dar lenea :))

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
Wow. <3
Last moment with Paul Walker!

Offline Dudutz

• Senior
  • *
  • Skilled Gaming
Tot la Windows 7 raman. :)) mi se pare un pic mai bun pentru jocuri si pentru Lightroom..

Offline Allex

• #RMA - Los Blancos
  • Legend
  • Spam Machine
  • *
  • #RMA
  • Real Name: Alexandru
Tot la Windows 7 raman. :)) mi se pare un pic mai bun pentru jocuri si pentru Lightroom..
7 sau 8 ?

Nu am inteles prea bine .

Vezi ca si Windows 8 este compatibil cu aproape toate jocurile , gen daca vrei sa joci un joc de 10-12 ani iti dai seama ca s-ar putea sa nu mearga .

Dar Fifa 07 , GTA SA si alte jocuri merg .

Trebuie sa le bagi in compatibilitate cu Windows 7 sau Windows XP SP3 . Si vor functiona . Sau exista Crack Fix-uri .

Alea sunt mai mult pentru unele jocuri noi care nu ruleaza din prima pe Windows 8 .

Este foarte tare Update-ul care va aparea . Imi pare bine ca iti poti face "Icon-urile" cum le vrei tu : Small , Medium , Large .

Din prima img se vede ca ar exista un buton de start ca in 7 , numai este acel chenar care te duce la start . Sau nu am inteles eu ???

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Din prima img se vede ca ar exista un buton de start ca in 7 , numai este acel chenar care te duce la start . Sau nu am inteles eu ???
Butonul acela de start a fost adaugat in Windows 8.1, daca dai click pe el, e ca si cum ai da click in colt sa deschizi interfata Metro.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal