Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
IoNuT™ 10nu7z: sa dus 10 milioane ieriB@dboy SA-MP: WTF?B@dboy SA-MP: cum?IoNuT™ 10nu7z: haineB@dboy SA-MP: lol :]]IoNuT™ 10nu7z: ce lol maIoNuT™ 10nu7z: 3 perechi de adidasiIoNuT™ 10nu7z: pumaIoNuT™ 10nu7z: adidasIoNuT™ 10nu7z: converseB@dboy SA-MP: nice..B@dboy SA-MP: vreau si eu IoNuT™ 10nu7z: tricouri kappaIoNuT™ 10nu7z: daca vrei iti dau dar poza B@dboy SA-MP: da-mi B@dboy SA-MP: sa vadB@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: bai nu prea poate ma crezi cocalar..IoNuT™ 10nu7z: sau laudarosB@dboy SA-MP: da' nu esti cocalar?B@dboy SA-MP: B@dboy SA-MP: *trollface*IoNuT™ 10nu7z: nu sunt.B@dboy SA-MP: atunci ce esti?B@dboy SA-MP: manelist?B@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: sunt antimanelistIoNuT™ 10nu7z: rasistIoNuT™ 10nu7z: gata ajungeIoNuT™ 10nu7z: astea is doar o parteIoNuT™ 10nu7z: B@dboy SA-MP: brooklyn?IoNuT™ 10nu7z: daIoNuT™ 10nu7z: de ceB@dboy SA-MP: nice B@dboy SA-MP: salvez poza si o pun pe tocmai B@dboy SA-MP: la vanzari IoNuT™ 10nu7z: IoNuT™ 10nu7z: nu o salva ..B@dboy SA-MP: B@dboy SA-MP: ba daB@dboy SA-MP: o punB@dboy SA-MP: directB@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z has closed photo sharing.IoNuT™ 10nu7z: nu fi sobolanB@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: sa-mi bag picioru daca mai vb cu tine B@dboy SA-MP: B@dboy SA-MP: gataB@dboy SA-MP: acB@dboy SA-MP: uB@dboy SA-MP: o punB@dboy SA-MP: B@dboy SA-MP: acolo pe SGIoNuT™ 10nu7z: sa te violeze caomooB@dboy SA-MP: la vanzari/cumparariB@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: ba date dreacuB@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: bai nu ma face de rasIoNuT™ 10nu7z: B@dboy SA-MP: stai asaB@dboy SA-MP: BRBB@dboy SA-MP: acuma o pun pe tinypic IoNuT™ 10nu7z: bai date dreacuIoNuT™ 10nu7z is typing...IoNuT™ 10nu7z: daca faci de astea..B@dboy SA-MP: gata,pusIoNuT™ 10nu7z: tu ce pui ma chatu ?B@dboy SA-MP: New Topic pe SGIoNuT™ 10nu7z: sau pozaIoNuT™ 10nu7z: ?B@dboy SA-MP: poza maB@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: si ce pui la titluIoNuT™ 10nu7z: da-mi topicu sa vadB@dboy SA-MP: "Vand adidas si tricou de contrabanda"B@dboy SA-MP: IoNuT™ 10nu7z: nu pune ba pozaIoNuT™ 10nu7z is typing...IoNuT™ 10nu7z: te dreacu
Ce os iai dat lu Style )
iPLAY: baaiiPLAY: stiu ca e trecut dar, la multi ani de 8 martie iPLAY: printesoo'iPLAY: iti fac palatBadboy Sa-mp: iPLAY: sa moara gibilan de nuiPLAY: cica eu ar cam trebuii sa invat la romana ca ma asculta aia maine iPLAY: da mai stau cu printesica mea iPLAY: hai da sa ti pwpBadboy Sa-mp: Badboy Sa-mp is typing...Badboy Sa-mp: jetiPLAY: parfum cu briza mariiiPLAY: jet de apa intre buci sa-ti dau. iPLAY: imi dai 3 lei ? daca nu imi dai te las sa ma lingi )))))))))iPLAY: Suna telefoaniele ca dracii si vin miliardere cu jeepu'Badboy Sa-mp: m*-*a n-o auzit de la bunica-te sa-si ia prezervativ,sa nu te nasti tu?Badboy Sa-mp: iPLAY: in cazu asta suntem chit, asa te-ai nascut tu :3iPLAY: n-am vrut sa-ti spun dar, ai aflatiPLAY: cum te-ai nascut.Badboy Sa-mp: 'te dracu'iPLAY: da tu primu :3, gagicile primele iPLAY: Badboy Sa-mp: Badboy Sa-mp: cicaBadboy Sa-mp: spuneBadboy Sa-mp: lady's firstBadboy Sa-mp: and bitches lastBadboy Sa-mp: tu ultimuBadboy Sa-mp: Badboy Sa-mp: iPLAY: eu nu intru'iPLAY: madam, iPLAY: Badboy Sa-mp: tu intrii la curveBadboy Sa-mp: eu la femeiBadboy Sa-mp: tu la curveiPLAY: iti sufla briza pantre' craciBadboy Sa-mp: iPLAY: pai, ma duc si eu la curve sa-mi satisfac nevoile daca tu nu oferi nik.iPLAY: daca-ti dau un cap in gura te dau pe spate Badboy Sa-mp: nu mai spuneBadboy Sa-mp: daca ajungi pana la gura meaBadboy Sa-mp: iPLAY: iPLAY: ce inaltime ai ?Badboy Sa-mp: 1,86Badboy Sa-mp: Badboy Sa-mp: iPLAY: ti-o dau din picioare Badboy Sa-mp:
Are 1.86 si cica i-o dai din picioare. ))))
@dboy SA-MP: rank pe ASW?B@dboy SA-MP: in clan?B@dboy SA-MP: sau cum?B@dboy SA-MP: oNLySky__: nu frate , vreau sa cer masina personala la clan B@dboy SA-MP: WTFFFFFFB@dboy SA-MP: B@dboy SA-MP: masina de facut labaB@dboy SA-MP: nu vrei?B@dboy SA-MP: B@dboy SA-MP: automatB@dboy SA-MP: 100 % eficientB@dboy SA-MP: oNLySky__: nu-mi trebuie , numai sunt virgin de la 14 ani B@dboy SA-MP: hai maB@dboy SA-MP: iti dau si garantieB@dboy SA-MP: pe ea oNLySky__: saracu` de tine B@dboy SA-MP: =)
oNLySky__: s-a uitat omu` da nu raspunde acum B@dboy SA-MP: RESPINSB@dboy SA-MP: Motiv:Nu vrei aparatul meu..B@dboy SA-MP: oNLySky__: mor =oNLySky__ is typing...oNLySky__: )))))))))))))B@dboy SA-MP:
BoBo: StiuBoBo: Deci,facem o fifa ?BoBo: Si dupa imi dai si mie masina aia de labaBoBo: )B@dboy SA-MP: normal costaB@dboy SA-MP: 200 de leiB@dboy SA-MP: originalB@dboy SA-MP: dar tie ti-l dauB@dboy SA-MP: la 300B@dboy SA-MP: pret avantajosBoBo: Te reaqu'B@dboy SA-MP: pt prieteni BoBo: Asa ma ?B@dboy SA-MP: BoBo: Asa faciB@dboy SA-MP: ))))))))))BoBo is typing...BoBo: dnd
sg.badboy: Salutsg.badboy: brosg.badboy: bine ai revenit acasa sg.badboy: cum a fost?KisHumma^ blacks0ul: a fost bine KisHumma^ blacks0ul: KisHumma^ blacks0ul: mersi sg.badboy: de ce nu m-ai dus si pe mine a?sg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: pai de ce nu ai venit sg.badboy: de ce nu ai anuntat sg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: ))sg.badboy: ]sg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: :sg.badboy: inca una de astasg.badboy: si te iau cusg.badboy: tarnacopu'sg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: )))))))))KisHumma^ blacks0ul: alwlsg.badboy: ai sa vezisg.badboy: tarnacopu' vietiisg.badboy: cum esg.badboy: sg.badboy: *trollface*KisHumma^ blacks0ul: KisHumma^ blacks0ul: ce nebun estisg.badboy: sg.badboy: stiusg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: sg.badboy: asta e felul meusg.badboy: de a fisg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: pai doar esti frate cu miensg.badboy: eh daKisHumma^ blacks0ul: mioeKisHumma^ blacks0ul: minesg.badboy: pentru astasg.badboy: +10sg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: sg.badboy: +10..lovituri cu tarnacopulsg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: sg.badboy: MORsg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: Bagami-ai in cur ranacopulKisHumma^ blacks0ul: tarnacopul *sg.badboy: tacisg.badboy: ca-ti fut unasg.badboy: de te plictisesti in aersg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: te fut cu tarnacopuKisHumma^ blacks0ul: veolsg.badboy: sg.badboy: asta ajunge pe SGsg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: care?sg.badboy: conversatia astasg.badboy: prea penalasg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: ))))))))KisHumma^ blacks0ul: gigoloKisHumma^ blacks0ul: `s obosit plm sg.badboy: ai obosit de la scris?KisHumma^ blacks0ul: drumusg.badboy: ai obosit de scris drumu'?sg.badboy: KisHumma^ blacks0ul: )sg.badboy: sg.badboy: LOOOLKisHumma^ blacks0ul: da!KisHumma^ blacks0ul: ma ghidila ceva in ochiKisHumma^ blacks0ul: KisHumma^ blacks0ul: ))))))))))sg.badboy: simti deja tarnacopul nu?KisHumma^ blacks0ul: da
tuning_boy71: Salut bro 'tuning_boy71: uite nu demult am ajuns acasa , ma pregatesc sa mananc ceva tuning_boy71: tu ? sg.badboy: mancare buna la poftasg.badboy: oopssg.badboy: pofta buna la mancaresg.badboy: sg.badboy: sg.badboy: loltuning_boy71: )))
tarnacopu tarnacopurilor. Is obosit ) Nici sa citesc normal nu pot.
Robert Coman: sallRobert Coman: masg.badboy: niciun masg.badboy: SalutRobert Coman: sti topicu ala vechi a lu Syder?Robert Coman: ala cu Elegyu?Robert Coman: l-a sters?Robert Coman: ca vr elegyu ala fainsg.badboy: drq stieRobert Coman: Robert Coman: da; in ce sectiune era?Robert Coman: ca ai postat si tu parcasg.badboy: sectiunea Sydersg.badboy: nu stiu maRobert Coman: >((Robert Coman: crek l-a stersRobert Coman: ...Robert Coman: si maRobert Coman: tu nu mi-ai zis nimik de war,ceva?Robert Coman: Robert Coman: nu,ha?sg.badboy: tacisg.badboy: sg.badboy: ce war?Robert Coman: te faci si ca nu stii.sg.badboy: ce war ma?sg.badboy: lolRobert Coman: chiar aziRobert Coman: ai mai pus 1 replyRobert Coman: in topicu alasg.badboy: eram beatRobert Coman: despre warRobert Coman: erai un kktRobert Coman: pe atunciRobert Coman: ...sg.badboy: eram beat masg.badboy: Robert Coman: la postarea asta:"Dragi membri.Dupa cateva discutii cu andrei,p1x si un membru din uTD,am ajuns la concluzia sa facem war-ul marti.Liderul uTD,andrei,pleaca la mare,desi am discutat cu p1x ca war-ul va avea loc sambata/duminica.Ma rog...Intrebarea ar fi,daca sunteti disponibili marti in intervalul orelor 13-17?Scrieti reply si spuneti daca e bine sau nu.Daca e OK,atunci vorbesc cu ei,stabilim o ora exacta,si daca e bine si lor atunci cu siguranta war-ul va avea loc MARTI!"Robert Coman: erai beat?sg.badboy: da ma..sg.badboy: lolsg.badboy: am postat eu aia?sg.badboy: Robert Coman: ma tu mai minti mult? Robert Coman: http://forum.skilledg.com/index.php?topic=19564.msg110340;topicseen#newsg.badboy: chiar eram beat masg.badboy: ni la elsg.badboy: Robert Coman: uita-te maRobert Coman: sa veziRobert Coman: ca tu ai postatRobert Coman: si appRobert Coman: cu ce bere te-ai imbatat?Robert Coman: sg.badboy: bere normalasg.badboy: ce bere?sg.badboy: Robert Coman: marcaRobert Coman: sg.badboy: marca "ca la badboy acasa"Robert Coman: )