Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
• AwesomE;___[;x] ™ •: ba☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: ?• AwesomE;___[;x] ™ •: vezi ca ma enervezi• AwesomE;___[;x] ™ •: nu ai ce face ?☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: ce ai ma☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: ?• AwesomE;___[;x] ™ •: nu ca ce am• AwesomE;___[;x] ™ •: nu ma ei tu pe mine cu " ce ai ma "• AwesomE;___[;x] ™ •: ai puso • AwesomE;___[;x] ™ •: cu mine☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: zi ma ce ai☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: in plm☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: ca nici nu stiu☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: la ce te referi • AwesomE;___[;x] ™ •: nu stii nu ' te faci ca nu stii • AwesomE;___[;x] ™ •: la ce ai facut☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: da ce plm am facut• AwesomE;___[;x] ™ •: lasa ca am eu grija de tine☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: zi ma• AwesomE;___[;x] ™ •: lasa• AwesomE;___[;x] ™ •: ca aflu eu • AwesomE;___[;x] ™ •: unde stati voi• AwesomE;___[;x] ™ •: vin • AwesomE;___[;x] ™ •: iti tai 'jugulara'☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: zi ma☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: ce plm ai☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: zici ca va apuca pe toti☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: in plm☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: • AwesomE;___[;x] ™ •: in rasaritu tau • AwesomE;___[;x] ™ •: azi dimineata trebuia sa ma trezesc la 8 si m-am trezit la 9• AwesomE;___[;x] ™ •: dc nu m-ai trezit• AwesomE;___[;x] ™ •: ?• AwesomE;___[;x] ™ •:
• AwesomE;___[;x] ™ •: da da• AwesomE;___[;x] ™ •: tu nici sah nu stii sa joci• AwesomE;___[;x] ™ •: sau stii ? ☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: nu ma pasioneaza jocu ala• AwesomE;___[;x] ™ •: dar stii sa joci ?☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: nu ☼_☼ xStyle ☼_☼ Style.: )• AwesomE;___[;x] ™ •: Daca stiai ' te puneam sa imi muti si mie calu
• AwesomE;___[;x] ™: dar stii sa joci ?☼_☼ xStyle ☼_☼: nu ☼_☼ xStyle ☼_☼: • AwesomE;___[;x] ™: Daca stiai ' te puneam sa imi muti si mie calu ☼_☼ xStyle ☼_☼: p**a de la loc☼_☼ xStyle ☼_☼: ☼_☼ xStyle ☼_☼: cu bisturiu☼_☼ xStyle ☼_☼: • AwesomE;___[;x] ™:
nu ai postat tot
Trb sa rad ? ...
• AwesomE;___[;x] ™ •: Cf printeso ? ;3* []stuntman[] * .: bineeee printule* []stuntman[] * .: mananc • AwesomE;___[;x] ™ •: Sa iti stea in gat ! • AwesomE;___[;x] ™ •: la 22:30 ? * []stuntman[] * .: * []stuntman[] * .: da* []stuntman[] * .: am pofte • AwesomE;___[;x] ™ •: hmmmm ? • AwesomE;___[;x] ™ •: cumva esti insarcinat ?• AwesomE;___[;x] ™ •: * []stuntman[] * .: cred c-o sa ai un copil pritule, cu printhesika ta• AwesomE;___[;x] ™ •: vrei o prajitura ceva ? o capsunica ? ;3* []stuntman[] * .: printule* • AwesomE;___[;x] ™ •: Hmmm , si cum mai e viata ta ' • AwesomE;___[;x] ™ •: cu dragostea cum mai stai ? • AwesomE;___[;x] ™ •: am auzit ca ai un 'harem' de gagici pe langa tine• AwesomE;___[;x] ™ •: ;3* []stuntman[] * .: da* []stuntman[] * .: stanga, dreapta mea, stanga-dreapta unui prieten ... stanga-dreapta altui prieten...* []stuntman[] * .: mi le-au imprumutat, sa-mi fac de cap cu ele• AwesomE;___[;x] ™ •: • AwesomE;___[;x] ™ •: mie imi bate somnu la usa ...• AwesomE;___[;x] ™ •: ce sa fac ? sa il primesc ? * []stuntman[] * .: nu-i deschide• AwesomE;___[;x] ™ •: sau sa ma duc sa ii dau un sut in cwr si sa ii zic " ba idiotule ! DND , ca vorbesc cu stuntman " • AwesomE;___[;x] ™ •: * []stuntman[] * .: * []stuntman[] * .: si somnul: "ooo, marele stuntmaaan, saluta-l din partea mea"* []stuntman[] * .:
Aici sunt tot faze amuzante de-ale mele, asta e Troll Night Show #2 din partea mea. ) Ma P1x ma, alt prieten inafara de mine n-ai si tu ? )