GTA SA : Minigun DM and Deagle DM ( Codat de neoprit ! AIM + Wall ) 
HD 1080p
Salutare prieteni !!
00:00 -> 09:35 ( Minigun DM )
09:45 -> 15:27 ( Deagle DM )
De-a lungul timpului am tot primit reclamatii pe server cum ca as avea AIM sau Wall sau de ce nu amandoua.. Ei bine , am primit un fel de provocare , sa-mi scot la iveala toate " cod-urile " , filmand Minigun DM si Deadle DM ( C-Bug ). Tin sa mentionez , sunt incepator in tot ceea ce priveste DM-ul , in special C-Bug si restul Bug-urilor.
In legatura cu chat-ul si celelalte nereguli , cum ar fi ca " vezi doamne nu-mi faceam treaba de Owner " , ei bine , eram in DM si nu eram singurul administrator online , deci si ceilalti se puteau ocupa de cazurile acelea. Voi avea grija sa am comentarii pe masura asupra viitoarelor cereri de promovare a multor administratori de pe server , care in mare parte stau si se uita la chat si nu au nici o reactie , mai toate actiunile fiind realizate de catre mine ( nu cred ca sunt numai eu administrator pe server , deci si ceilalti sa-si faca treaba , nu numai eu .. daca nu , retrogradare si gata ! ).
In legatura cu frag-urile fara tinta , dupa cum bine stiti , tintei ii ia aproape jumatate de secunda , daca nu chiar o secunda sa apara pe ecran . Au fost cateva frag-uri , in care inamicul era foarte aproape si daca mai puneam tinta , riscam sa fiu ucis , asa ca am decis sa ies de dupa perete si sa trag direct ( si asa tinta atunci cand este solicitata , se afiseaza pe 0 coordonate , adica mijloc din default , deci ... ).
Atentie !!!! : Tin sa mentionez pentru toata lumea care ma facea " hacker , codat , aim-er si wall-er " , sunt curat , nu am nimic

, clip-ul in mare parte de-asta a fost realizat. Enjoy !