Author Topic: EXTERN Fernando Torres și-ar dori să revină la Atletico: "Vreau să joc pentru Simeone!"  (Read 1192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

[Skilled Sport]Fernando Torres și-ar dori să revină la Atletico: "Vreau să joc pentru Simeone!"[Skilled Sport]

Atletico Madrid își dorește să se întărească din sezonul viitor, iar principala țintă pentru Diego Simeone ar fi Fernando Torres, care poate să revină astfel la echipa de unde a făcut pasul spre Premier League.

Internaționalul spaniol nu exclude o astfel de mutare și spune că și-ar dori să fie pregătit de Simeone, pe care îl admiră încă de pe vremea în care au fost colegi la Atletico.

"L-am simpatizat foarte mult pe 'El Cholo' din perioada în care am fost coechipieri. El m-a ajutat foarte mult, m-a învățat cum trebuie să se comporte un căpitan.

Mereu mi-am dorit să lucrez cu oamenii pe care îi admir, precum Rafa Benitez, Jose Mourinho sau Luis Aragones.

Am fost destul de norocos din punctul acesta de vedere. În fotbal, este greu să spui unde vei juca mâine, în următoarea săptămână sau timp de zece ani", a spus Torres.

Fernando Torres a evoluat pentru Atletico între 2001 și 2007, după care a plecat la Liverpool, unde a jucat până în anul 2011, când s-a transferat la Chelsea.

Sursa :

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Nu ii suport pe aia care spun ca Fernando Torres nu mai este bun de nimic ...

TORRES ' este si va ramane unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume ' chiar daca nu prea marcheaza ' creaza multe faze de gol 'iar cand ii dai ocazia sa marcheze ' marcheaza ! Daca nu era el in 2012 cand a dat golu decisiv cu Barcelona in semifinale ' Chelsea nu mai castiga UCL , daca nu era el in 2008 pe teren la finala mondiala Spania - Germania sa dea golu decisiv ' Spania nu mai castiga finala ...

La orice echipa ar juca ' Torres poate face diferenta pe Teren ' cum sa vazut si in meciu cu Steaua , cand a dat golu decisiv =))

Mi-ar placea sa il vad pe Torres la o echipa la care sa fie titular meci de meci ' pentru ca merita :D

FORTA TORRES ! ! ! !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Ar fi frumos sa se intoarca la Atletico. :D

Offline Laur

• Face down,A$$ up,That's the way I like to f*ck. #MasterOfCensor
  • Hero Member
  • *
  • I was a creature before I could stand .
  • Real Name: AKA:HighSkill,Simpatique

TORRES ' este si va ramane unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume ' chiar daca nu prea marcheaza ' creaza multe faze de gol 'iar cand ii dai ocazia sa marcheze ' marcheaza ! Daca nu era el in 2012 cand a dat golu decisiv cu Barcelona in semifinale ' Chelsea nu mai castiga UCL , daca nu era el in 2008 pe teren la finala mondiala Spania - Germania sa dea golu decisiv ' Spania nu mai castiga finala ...

La orice echipa ar juca ' Torres poate face diferenta pe Teren ' cum sa vazut si in meciu cu Steaua , cand a dat golu decisiv =))

Mi-ar placea sa il vad pe Torres la o echipa la care sa fie titular meci de meci ' pentru ca merita :D

FORTA TORRES ! ! ! !

Nu ii suporti,dar,in faza in care este acum(sau in care era acum putin timp ,nu prea am mai urmarit ) ,cand da pe langa/peste poarta singur cu portarul,normal ca este tinut pe banca de rezerve,cat despre intoarcerea la atletico,ar fi un lucru bun pentru ei.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Offline SpyWare_ =D ™

• Monster Kill.
  • Spam Machine
  • *
Ar fi frumos sa se intoarca la Atletico. :D
Ar fi...speram sa nu ia o decizie gresita,pentru ca este un jucator de exceptie... :)
Last moment with Paul Walker!

Offline Edy™ ツ

• Hero Member
  • *
  • Zambesc mereu, glumesc mereu . :D
  • Real Name: [color=blue]Edvin[/color]

FORTA TORRES ! ! ! !

Si tu exagerezi putin... O fi Fernando Torres bun dar nici chiar .. Nu poti sa spui ca Fernando Torres e "PRAF" :O

Pe Pamant, omul e dator sa traiasca numai viata. Moartea lui adevarata o va trai in cer. Daca incearca sa traiasca moartea pe pamant, pacatuieste si se mistuieste in deznadejde. Si atunci, nici nu traieste cu adevarat, nici nu moare. E ca un fel de strigoi.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal