Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Eto'o: "Mourinho o ia razna uneori. Pep n-a avut curajul să-mi spună ce gândește
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Eto'o: "Mourinho o ia razna uneori. Pep n-a avut curajul să-mi spună ce gândește (Read 698 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
EXTERN
Eto'o: "Mourinho o ia razna uneori. Pep n-a avut curajul să-mi spună ce gândește
«
on:
25 March 2014, 08:36:36 »
[Skilled Sport]
Eto'o: "Mourinho o ia razna uneori. Pep n-a avut curajul să-mi spună ce gândește"
[Skilled Sport]
Samuel Eto'o este unul dintre puținii jucători care au fost pregătiți de-a lungul carierei atât de Guardiola cât și de Mourinho și probabil singurul care a câștigat UEFA Champions League cu amândoi. Camerunezul a vorbit la finalul derby-ului cu Arsenal, câștigat cu 6-0 de Chelsea, despre relația sa cu cei doi tehnicieni.
Atacantul de 33 de ani a explicat mai întâi de ce portughezul a făcut acele comentarii legate de vârsta sa apoi a dat de înțeles că-l preferă oricând pe Mourinho în detrimentul luiGuardiola.
"Mourinho devine altcineva atunci când pregătește meciurile importante. La fel ca oricare om și el o ia razna câteodată. Așa s-a întâmplat și când a făcut acele afirmații despre vârsta mea, dar el face toate astea pentru a lua presiunea de pe noi" a declarat Eto'o.
Atacantul lui Chelsea a schimbat însă discursul când a venit vorba de Guardiola. Eto'o a prins doar un singur an sub comanda lui Pep, după care a fost trimis la Inter, chiar sub comanda lui Mourinho, unde a câștigat din nou UEFA Champions League. Înainte să ajungă în Serie A, Eto'o a fost aproape de un transfer în Uzbekistan.
"I-am spus lui Guardiola că a fost un jucător bun, dar nu unul senzațional. Mie nu mi-a demonstrat nimic în acel an. A vrut să mă trimită în Uzbekistan. Mi-a spus că ar fi mai bine să plec de la Barcelona. Acolo aș fi câștigat 26.000.000 de dolari. Ce m-a deranjat cel mai mult apoi a fost că n-a avut curajul să-mi spună în față ce gândește. Când am jucat cu Inter împotriva Barcelonei mi-a strâns mâna doar în fața camerelor, înainte de meci nici nu m-a salutat" a încheiat camerunezul.
Sursa :
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Eto'o: "Mourinho o ia razna uneori. Pep n-a avut curajul să-mi spună ce gândește
«
Reply #1 on:
25 March 2014, 13:56:49 »
E un jucator foarte bun. D:
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Edy™ ツ
Hero Member
Real Name: [color=blue]Edvin[/color]
Re: Eto'o: "Mourinho o ia razna uneori. Pep n-a avut curajul să-mi spună ce gândește
«
Reply #2 on:
07 April 2014, 13:16:08 »
Eto'o este un jucator foarte bun. A jucat la foarte multe echipe bune din lume. Barca , ETC...
Pe Pamant, omul e dator sa traiasca numai viata. Moartea lui adevarata o va trai in cer. Daca incearca sa traiasca moartea pe pamant, pacatuieste si se mistuieste in deznadejde. Si atunci, nici nu traieste cu adevarat, nici nu moare. E ca un fel de strigoi.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal