Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Am vazut ca unii au fost scosi din staff.E o gluma sau ce ? :umad:
Printre care si tu! :trollface:Chiar nu stiu,ce sa mai cred.Nu stiu ce e in capu' lu' Stunt!
In capul lui este un creier,chestii perv care i le'am bagat in cap de'a lungu timpului , bilute de iepurasi ,EU =X =]].Nu cred ca ar glumii si ar lasa niste posturi,daca ar fii fost gluma ar fi fost normal sa ii scoata pe toti inafara de el si Cristi
Laur: Lel?Ai resetat staffu ?* []stuntman[] * .: lel* []stuntman[] * .: da* []stuntman[] * .: iPLAY: ce s-a intamplat ma ?* []stuntman[] * .: am spus in postiPLAY: pai da dar nu am intelea prea bine ce si cumiPLAY: inteles** []stuntman[] * .: pentru ca automobileiPLAY: mdeLaur: Da,ce s'a intamplat?Ce a facut ala care i'a spart contul ?Laur: Si,lu KisHumma i'ai lasat sub-administratoru ?* []stuntman[] * .: yepLaur: De unde stii ca nu i l'a spart lui ?Laur: si multi nu stiu sa modereze cum trebuie. aici sigur a fost vorba de mine =]]]Laur: Mai scrii /stergi mult ?=]]* []stuntman[] * .: da* []stuntman[] * .: pentru ca la ei (si vasya) apar mereu ce-au facut intr-un log, ca i-am pus eu sa le arate, ca ei aveau rank mai mare, si erau mai noi pe acel rank, iar la ceilalti nu scria in log, la ei dezactivasem acea chestie, sa nu se umple database-ul ... si am vazut ca in acel log nu era nimic suspect de la ei, iar de la ceilalti nu puteam vedea* []stuntman[] * .: asa ca i-am pastrat doar pe ei, si pe kiddu (el schimba mai mereu parolele deci nu-i bai)Laur: Si de ce nu i'ai lasat lui vasy,sub-admin ?Laur: Adica,el chiar meritaLaur: E cam cel mai activ din actualul staff.* []stuntman[] * .: ca am vrut sa micsorez stafful (1 subadmin, 5gmod)* []stuntman[] * .: si subadmin il pastrez pe rollyLaur: Ciudata decizia:-?* []stuntman[] * .: nahLaur: Pai vasy e mai activ ca rolly,ma rog,e treaba ta.* []stuntman[] * .: stiu, dar mi se pare ca rolly e mai serios ... din ce l-am cunoscut, si stiu ca ma poate ajuta mult, si popularea, blablabla