Author Topic: EXTERN Surpriză la Barcelona! Dani Alves amenință cu plecarea la finalul campionatului  (Read 1012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W

Sezonul sub așteptări pe care Barcelona se pregătește să-l încheie nu va rămâne fără urmări pentru gruparea blaugrana. Dacă Gerardo Martino ar putea să-și încheie aventura în cadrul catalanilor cu un an mai devreme, urmând să fie cel mai probabil înlocuit de Luis Enrique, mutări vor apărea și la nivelul lotului.

Dani Alves, fundaşul brazilian al Barcelonei, unul din fotbaliştii intens criticaţi în ultimele luni de fanii catalani pentru evoluţiile inconstante ale echipei, înclină să plece în vară la altă formaţie.

Rezultatele mai slabe înregistrate în ultimii doi ani, după plecarea antrenorului Pep Guardiola, au dus la speculaţii legate de despărţirea de jucători ca Dani Alves sau mijlocaşul spaniol Cesc Fabregas.

“Cum poate lumea să uite că aceşti jucători au permis ca fotbalul să ajungă la cel mai înalt nivel? Asta nu mă face să-mi doresc să continui. De aceea am multe îndoieli dacă rămân sau plec”, a explicat Alves pentru postul de radio catalan RAC1.

“Dacă lumea mă acceptă aa cum sunt, foarte bine. Dacă nu, voi pleca! Că unora le place sau nu, eu fac parte din istoria acestui club, cea mai frumoasă istorie. (...) Am însă nevoie de energie, am nevoie să fiu mulţumit şi fericit”, a adăugat brazilianul, al cărui contract expiră în 2015 şi despre care s-a vehiculat că ar fi curtat de francezii de la PSG.

Sursa : DigiSport.Ro

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Mda , vrea sa faca si el o prostie in istoria acestui club si nu stie cum.

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Sunt fan RM , dar recunosc ca daca pleaca asta de la barca , poate sa aduca ei pe cine vor ' pentru ca dani nu este de inlocuit :|

Offline Dorin

• Don't give up !
  • High-Roller
  • *
  • Just a member.
  • Real Name: Dorin
  • Steam ID: justunique1
Toti pleaca...

Offline Ray

• Hero Member
  • *
O sa se duca de rapa tot..:))

Offline [SG]Andrei

• High-Roller
  • *
  • Fondator SkilledCrafting
Si asta pleaca ...

Offline VALIK

• Spam Machine
  • *
  • ~ xGhost' ~
  • Real Name: valik
Sunt fan RM , dar recunosc ca daca pleaca asta de la barca , poate sa aduca ei pe cine vor ' pentru ca dani nu este de inlocuit :|
Idem ...

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Sper sa nu plece, imi place jocul lui. :( Si cu David Luiz va fi super prin defensiva. :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal