Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
CFR se pregăteşte să-i ia locul lui Dinamo în Europa League
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
INTERN
CFR se pregăteşte să-i ia locul lui Dinamo în Europa League (Read 1110 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
INTERN
«
on:
22 May 2014, 16:18:14 »
Deşi îşi propusese titlul, CFR Cluj a încheiat pe locul 6 acest sezon al Ligii 1. Această poziţie nu le oferă ardelenilor posibilitatea de a evolua în Europa League, însă gruparea din Gruia poate profita de situaţia lui Dinamo, căreia i-a fost retrasă licenţa pentru cupele europene. Roş-albii aşteaptă acum răspunsul, după ce au depus contestaţie la Curtea de Apel . FC Vaslui, ocupanta locului 5, nu a primit nici măcar licenţa pentru Liga 1.
ÎN DIRECT la Digi Sport 3, oficialii CFR-ului au susţinut o conferinţă de presă în care au vorbit despre sezonul recent încheiat, dar şi despre viitorul echipei.
"Aseară am primit formularul pentru Europa League, l-am completat și ne-am înscris pentru a participa. Am mai jucat la acest nivel, am jucat și mai sus. Să nu uităm că în decembrie 2012, și nu e mult de atunci, am obținut o victorie prin care am intrat în istoria fotbalului european, cu Manchester United, pe Old Trafford. Sper să trăim și în anii următori asemenea momente", a afirmat preşedintele Iuliu Mureşan.
Acesta a clarificat lucrurile şi în privinţa investiţiilor care vor fi făcute la gruparea din Gruia: "Am venit cu un mesaj foarte clar. Deși nu e foarte greu, trebuie să muncim, să ridicăm înapoi clubul la nivelul care a fost. Nu ne mai permitem să avem același buget ca în anii anteriori, buget asigurat în mare parte de Arpi (n.r. Arpad Paszkany) și de Ștefan Gadola, dar și pe forțe proprii, prin participarea în competițiile europene. Trebuie să facem un buget mai mic, dar fără să scădem performanța. La asta ne pricepem, să aducem jucători buni, adaptați la parametrii anului 2014", a mai spus Mureşan.
Politica nu se schimbă: promovarea juniorilor şi transferuri de "afară"
Preşedintele CFR-ului vorbit şi despre campania de transferuri a "feroviarilor" din această vară.
"Ne despărțim de 8 jucători. Cu doi jucători am reziliat contractele, e vorba de Robert Maah, care nu s-a adaptat suficient la noi, și Gabionetta, un jucător împrumutat cu opțiune de cumpărare. În urmă cu o lună și-a exprimat dorința de a nu mai continua. I-am dorit succes. Am mai promovat câțiva jucători tineri foarte talentați. E vorba de Păun, care de cinci ani este titular tot timpul la naționalele de vârsta sa. Va crește foarte mult și cred că va ajunge titular în campionatul viitor. Mai avem un mijlocaș care a debutat ieri, îl cheamă Szilard, un jucător cu mari calități și de mare perspectivă. Eu am mare încredere în el și cred că va fi un jucător caare va avea un cuvânt greu de spus în viitor. Îl mai avem și pe Pintea!", a mai declarat Mureşan.
"Ne-am propus să avem un nucleu de 16 jucători, pe care-l vom completa cu juniori din propria pepinieră. Politica clubului nu se schimbă, vom aduce și jucători de afară. Deja de 3 luni ne ocupăm, împreună cu Răzvan Zamfir și Cristi Panin, să căutăm jucătorii care să se încadreze. Dacă reușim să aducem 5 jucători dintre cei pe care-i urmărim o să fim o echipă redutabilă în campionatul viitor", a încheiat Mureşan.
Sursa:
DigiSport.ro
| Oferit de
[SG]MefX
s l a m
T I T A N I U M
Legend
God
Real Name: Aurelian
Steam ID: slamsg
Re: CFR se pregăteşte să-i ia locul lui Dinamo în Europa League
«
Reply #1 on:
22 May 2014, 18:14:30 »
Sincer, Dinamo ar merita sa joace in UEL nu CFR.
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
Legends never die
http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN
FH3 - FH4 - FH5 player
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
«
Reply #2 on:
22 May 2014, 18:18:41 »
Sper sa faca o figura frumoasa.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
«
Reply #3 on:
22 May 2014, 19:13:54 »
CFR si dinamo la acelasi nivel ...
Dorin
Don't give up !
High-Roller
Real Name: Dorin
Steam ID: justunique1
«
Reply #4 on:
22 May 2014, 19:24:20 »
Ambele echipe sunt la egal..
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
«
Reply #5 on:
22 May 2014, 19:36:24 »
Quote from: ![]stuntman[]! on 22 May 2014, 18:18:41
Sper sa faca o figura frumoasa.
Si eu sper,dar nu prea cred!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Ray
Hero Member
«
Reply #6 on:
22 May 2014, 20:02:31 »
Sunt la egal cele doua echipe ..
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
INTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal