Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Eto'o, atac la Mourinho: "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea.'
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Eto'o, atac la Mourinho: "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea.' (Read 779 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan ✖️
Legend
High-Roller
Real Name: Bogdan
Steam ID: -
EXTERN
Eto'o, atac la Mourinho: "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea.'
«
on:
23 May 2014, 08:10:58 »
Atacantul Samuel Eto'o, care în urmă cu o săptămână l-a catalogat drept "clovn" pe Jose Mourinho, după ce portughezul s-a îndoit de vârsta sa, a lansat un nou atac la adresa antrenorului, pe care l-a numit "marionetă".
Întrebat ce relaţie are cu Jose Mourinho, care a menţionat în urmă cu ceva timp că Eto'o este în vârstă, fotbalistul camerunez a răspuns: "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea, încă sunt în formă. La 33 de ani mă simt foarte bine. Am demonstrat că pot juca mai bine decât cei mai tineri. Şi aş mai vrea să spun că nu voi pleca în SUA sau în Orientul Mijlociu. Voi continua să joc la nivel înalt. Voi continua să joc în Liga Campionilor. Relaţia mea cu această competiţie este departe de a se fi terminat. Nu vă voi spune unde voi juca, dar voi fi la cel mai înalt nivel. Am 33 de ani şi mai am de jucat la două turnee de Cupă Mondială. Alţi fotbalişti au jucat până la 41 de ani. Deci pot continua".
În urmă cu o săptămână, Samuel Eto'o, aflat la final de contract cu Chelsea, l-a catalogat drept clovn pe Jose Mourinho, după ce portughezul a fost surprins de camera de filmare a unei televiziuni franceze în momentul în care spunea: "Eto'o are 32 de ani sau 35, cine ştie?".
Deşi iniţial Eto'o a râs de această afirmaţie a lui Mourinho, imitând mersul unui om bătrân după ce a înscris un gol împotriva lui Manchester United, ulterior camerunezul şi-a schimbat atitudinea."Am 33 de ani şi nu trebuie să credeţi altceva pentru că un clovn m-a făcut bătrân. Şi puteţi observa că bătrânul a fost mai bun decât tinerii", a spus Eto'o săptămâna trecută.
Sursa :
www.digisport.ro
«
Last Edit: 23 May 2014, 16:30:31 by iP L A Y ツ ™
»
Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
Re: Eto'o, atac la Mourinho: "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea.'
«
Reply #1 on:
23 May 2014, 11:12:59 »
La 33 de ani nu toti jucatorii mai rezista. Eto'o inca e in forma.
s l a m
T I T A N I U M
Legend
God
Real Name: Aurelian
Steam ID: slamsg
Re: Eto'o, atac la Mourinho: "Contrar celor spuse de o marionetă despre vârsta mea.'
«
Reply #2 on:
23 May 2014, 12:47:11 »
Eto'o joaca foarte bine la 33 de ani.
Mourinho e un fel de Banciu .
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
Legends never die
http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN
FH3 - FH4 - FH5 player
· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
«
Reply #3 on:
23 May 2014, 14:10:56 »
Enervant morihno asta .
aquaz.
Newbie
Real Name: Stefan
«
Reply #4 on:
23 May 2014, 15:04:07 »
Eto este un bun jucator , Nu inteleg ce are Mourinho cu el.
Win
or
Lose
I'll always be a fan of this team, Real Madrid
Be good and fight to the end
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
«
Reply #5 on:
23 May 2014, 15:15:07 »
Face Mourinho ce face si se cearta cu cei mai buni jucatori.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal