Author Topic: EXTERN Eden Hazard a risipit semnele de întrebare: “Nu plec nicăieri de la Chelsea!”  (Read 756 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Vehiculată tot mai insistent în ultimul timp, varianta unei eventuale treceri a lui Eden Hazard de la Chelsea la PSG a fost infirmată chiar de către cel în cauză.

Într-un interviu acordat marţi cotidianului belgian La Derniere Heure, atacantul a precizat că nu-și dorește o asemenea mutare și că este decis să continue pe viitor la gruparea manageriată deJose Mourinho.

“Rămân 100% la Chelsea. Totată lumea ştie acum acest lucru. E adevărat, în fotbal nu se ştie niciodată ce va fi și se poate întâmpla orice. Însă eu sunt sub contract cu Chelsea şi îmi doresc să rămân aici”, a spus Hazard în presa din țara sa.

Jucătorul a dat asigurări că nu a primit nicio ofertă de la PSG și a afirmat chiar că vrea să-şi prelungească contractul cu formația londoneză.

“Noi vorbim în linişte cu Roman Abramovich. Acum este debutul discuţiilor. El ţine să mă păstreze şi asta este o chestiune de încredere pentru mine. Asta demonstrează că am făcut o treabă bună şi că el contează pe mine”, a precizat atacantul belgian, căruia Jose Mourinho i-a acordat deja dreptul de a purta numărul 10 pe spate din sezonul viitor.

Sursa :

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
Foarte bine pentru el :)) E o echipa buna.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nici sa nu plece ! <3 Imi place stilul lui.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
E bestial jucatoru asta :D

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal