Author Topic: EXTERN Coentrao: "Cred că pentru mine s-a încheiat CM. Sunt sigur că e ceva serios"  (Read 596 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

Debutul la CM 2014 a fost cum nu se putea mai ghinionist pentruPortugalia. 4 goluri încasate, niciunul dat, doi accidentați și un eliminat este
bilanțul lusitanilor la meciul cu Germania (VIDEO și DETALII AICI), însă cele mai mari probleme pare să le aibă fundașul stânga Fabio Coentrao.

Apărătorul legitimat la Real Madrid a părăsit terenul pe targă la meciul cu Germania, după ce în repriza a doua, când s-a întins după o minge în tușă, a suferit o leziune la coapsa dreaptă

"Chiar cred că pentru mine s-a încheiat Cupa Mondială. Sunt sigur că e o accidentare serioasă, deși sper să mă înșel. E o zi tristă, una dintre cele mai triste din viața mea, dar a fost abia primul meci și, în ciuda rezultatului, am putea totuși să avansăm în faza următoare.", a declarat Fabio Coentrao, potrivit ibericilor de la AS.

În cazul lui Hugo Almeida, și el ieșit accidentat, șeful staff-ului medical portughez, Henrique Jones, estimează că aceta ar putea absenta între 10 zile și 3 săptămâni, potrivit sursei citate.

Sursa :

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
Ce campionat sarac :|

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *