Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Arata fain
Aici este soluti !
Invata gramatica si dupa posteaza ceva...Cat despre telefon,e super tare.
Pretul vad ca nu este mentionat. Cel mai probabil va veni in Romania la ~1000 de RON la inceput, dupa care va scadea treptat. Concurentul lui ar cam fi Motorola Moto G, fiind cam in aceeasi gama de pret, dar O.S.-uri diferite. (Android KitKat vs WP 8.1). Mergea sa bage si ei un LED Flash pe spate si 1GB memorie RAM, desi nu prea ai nevoie de task killer pe WP. Sincer, neajunsul la acest telefon ar cam fi ecranul, care nu prea cred ca va fi pe gustul tuturor (854x480 la 4.5inch). Mai bine il faceau putin mai compact si era mai bine.Just my 2 cents. Nu ma considerati hater.
Ok mulțumesc de post apreciez faptul Da ajunge la același nivel cu moto g Si da ai dreptate La 4.5" e cam mica rezoluția .. eh ..Cat despre preț .. telefonul este pe emag de vre-o 2 săptămâni dacă nu ma înșel http://www.emag.ro/telefon-mobil-nokia-630-lumia-dual-sim-black-630-lumia-dual-sim-black/pd/DSF9LBBBM/ 560 lei un pret destul de bun zic eu raportul calitate-pret este bun sar putea chiar sa întreacă vânzările avute de 520 Cat despre hater nah nu te-am considerat ba chiar te consider un om destul de informat in domeniul smartphones si asta e un lucru in comun ok chiar as vrea sa vorbim mai multe .. Ok aștept si ale păreri