Ciprian Marica nu se poate bucura din plin de vacanţă. Atacantului român tocmai i-a expirat înţelegerea cu spaniolii de laGetafe şi urmează să îşi decidă viitorul în această săptămână.
În vârstă de 28 de ani, Marica, marcator a 6 goluri în 27 de partide jucate în sezonul trecut, ar putea continua la echipa antrenată deCosmin Contra, cu care se află în negocieri.
"Eu am fost în primul rând într-o relație foarte bună cu cei de la Getafe și cu președintele, care a dorit să stea de vorbă cu mine personal și să îmi prezinte cum vede viitorul echipei, în primul rând", a declarat Ciprian Marica, în cadrul unui interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport.
Nouarul echipei naționale a României susține că nu a exclus din planurile sale continuarea aventurii la gruparea la salvarea căreia a contribuit, în sezonul recent încheiat: "M-am simțit bine la Getafe. Pe lângă faptul că a fost presiunea care a fost, m-am simțit bine în Spania și la Getafe m-am simțit excelent".
Marica nu duce lipsă de oferte şi ia în calcul chiar şi o revenire în Germania. "Aș mai putea să mai rămân în Spania și la alte echipe, însă clar echipa la care am evoluat acolo a avut prima opțiune și am vrut să îi ascult.
Aș putea să mă întorc în Germania, o să văd, acum au trecut cam 3 săptămâni de la ultima convocare cu echipa națională și să spunem că mi-am recăpătat forțele, energia necesară să pot să iau cea mai bună decizie.", a încheiat atacantul echipei naționale a României.