Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
OFICIAL Țucudean a semnat pe trei ani cu Charlton! Al șaptelea transfer al ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
OFICIAL Țucudean a semnat pe trei ani cu Charlton! Al șaptelea transfer al ... (Read 843 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
EXTERN
«
on:
15 July 2014, 16:00:54 »
OFICIAL Țucudean a semnat pe trei ani cu Charlton! Al șaptelea transfer al englezilor
George Ţucudean a semnat un contract pe trei sezoane cu divizionara secundă Charlton Athletic, transferul fiind anunțat și oficial, pe site-ul oficial al grupării din Championship.
Potrivit sursei citate, atacantul român este cel de-al şaptelea transfer al echipei din acest an. Ţucudean s-a alăturat deja noii sale echipe în cantonamentul din Spania, după ce a făcut vizita medicală.
George Ţucudean ar putea fi folosit în cele două meciuri amicale pe care echipa le mai are de disputat în Andalucia, miercuri, cu Gibraltar XI, iar apoi sâmbătă, împotriva celor de la Atletico Clube de Portugal.
"Jucătorul de 23 de ani este un fost internaţional de tineret al României şi s-a făcut remarcat la Dinamo Bucureşti. Prestaţiile sale au atras atenţia clubului Standard Liege, care l-a transferat în ianuarie 2013, înainte de a-l împrumuta la Dinamo, în sezonul trecut. Ţucudean se va lupta pentru titularizare cu Reza Ghoochannejhad, Igor Vetokele, Simon Church şi Joe Pigott", scrie site-ul oficial al lui Charlton Athletic.
În această vară, Charlton i-a mai transferat pe Yoni Buyens, Vetokele, Franck Moussa, Andre Bikey-Amougou, Tal Ben Haim şi Johann Berg Gudmundsson.
Preşedintele lui Standard, omului de afaceri belgian Roland Duchatelet, este şi principalul acţionar al clubului Charlton. El este şi acţionar al unor grupări de divizie inferioară din Germania (Carl Zeiss Jena) şi Spania (Alcorcon), iar fiul său, Roderick, este preşedintele clubului maghiar Ujpest.
Sursa:
DigiSport.ro
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: OFICIAL Țucudean a semnat pe trei ani cu Charlton! Al șaptelea transfer al ...
«
Reply #1 on:
15 July 2014, 16:25:30 »
Nu am mai auzit de echipa asta
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: OFICIAL Țucudean a semnat pe trei ani cu Charlton! Al șaptelea transfer al ...
«
Reply #2 on:
15 July 2014, 16:59:32 »
Quote from: [uTD]P1xuletz™ on 15 July 2014, 16:25:30
Nu am mai auzit de echipa asta
Eu da, lol. Era si prin FIFA 2004, sau 2007, prin prima liga engleza.
)
Nu stiu ce sa zic... cred ca e un transfer cat de cat ok.
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
blacklife
Legend
High-Roller
Real Name: Marius Nicolae
Steam ID: STEAM_0:0:67883302
«
Reply #3 on:
15 July 2014, 17:23:57 »
S-a dus visul stelei..
„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.” — Marin Preda
Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]
>.marKeLonn.<
ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
Legend
High-Roller
Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
«
Reply #4 on:
15 July 2014, 17:31:25 »
Unde a ajuns si Tucudean.
" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to "
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal