Author Topic:  RCS&RDS a extins serviciul de date Digi.Mobil şi în roaming, gratuit prin reţeau  (Read 1123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]Andrei

• High-Roller
  • *
  • Fondator SkilledCrafting

[Skilled News] RCS&RDS a extins serviciul de date Digi.Mobil şi în roaming, gratuit prin reţeaua Vodafone [Skilled News]

Acordul de roaming naţional încheiat cu Vodafone în luna aprilie este acum complet funcţional, oferind utilizatorilor Digi.Mobil atât suport pentru apeluri de voce cât acces la internet 3G. Ca şi până acum, folosirea serviciului de roaming naţional nu implică alte costuri pentru utilizatori în afara tarifelor standard prevăzute în abonamentul Digi.Mobil.

Denumită Digi.MobilR, reţeaua Vodafone suportă acum şi conexiuni de date, asigurate le viteza reţelei gazdă şi contorizate în abonamentul Digi.Mobil. În lipsa semnalului Digi Mobil trecerea în şi din roaming naţional a clienţilor Digi Mobil se va face automat, fără alte modificări în setările telefonului. Pentru internet mobil este necesar să avem activată opţiunea pentru trafic de date în roaming din meniul telefonului.

Pentru roaming de date internaţional, abonaţii trebuie să activeze serviciul de "Roaming Date Internaţional" în contul Digi Care RCS-RDS. Mai precis, accesăm submeniul Administrare servicii din secţiunea Servicii, apăsăm butonul "Adrese instalare servicii", după care alegem adresa de instalare dorită.

Sursa: go4it.ro  | Oferit de [uTD]Andrei

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
RCS&RDS au evoluat foarte mult in ultimul timp , este si cea mai buna retea de internet .

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
3.34 mbps xD Foare bine .

Offline s l a m

• T I T A N I U M
  • Legend
  • God
  • *
  • Retired
  • Real Name: Aurelian
  • Steam ID: slamsg
RCS&RDS au evoluat foarte mult in ultimul timp , este si cea mai buna retea de internet .
Nu fi asa sigur, doar pentru ca au viteze mai mari care nu sunt intotdeauna garantate si pentru ca au ip dinamic asta nu inseamna ca au cea mai buna retea.

Interesant, dar nu stiu cine va folosi roamingul pe digi mobil =))
« Last Edit: 16 July 2014, 19:33:42 by iP L A Y ツ »

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Legends never die

http://slam-official.tumblr.com/
http://www.youtube.com/user/DeepWyNN

FH3 - FH4 - FH5 player

· ,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸-(_S L A M_)-,.-~*’¨¯¨’*·~-.¸

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Cam asa cred si eu. Dar trebui sa acopere mai mult teritoriu. :D

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
Cam asa cred si eu. Dar trebui sa acopere mai mult teritoriu. :D
Oricum sunt foarte extinsi ^^ . RDS e o firma buna.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal