Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Yey, va lua foc procesorul si mai usor.
Cred ca e si un + si un - , adica daca vrei sa schimbi ramii ce faci ? Sau cred ca vor lasa slotul liber pt. ram extern , oricum e misto, si stuntman logic ca va fi si mai rezistent odata cu adaugarea ramilor in procesor..
Ma gandesc cum or sa raceasca ei acel procesor ? Ma gandesc ca ar trebui un racitor pe baza de apa ca altfel nu imi imaginez cum . Este o idee destul de proasta pentru ca si procesorul si Ramii se incalzesc destul de repede . Oricum Intel ramane superior AMD cu toate imbunatatirile facute . Adevarul este ca AMD este mai rezistent si nu se incinge asa repede dar nu are performanta pe care o are Intel , e altfel .
Este cu mult mai altfel ..Intel are productii mai bune fiind si situatia lor financiara mult mai mare decat celor de la AMD ..Ce defineste INTEL si AMD este ca AMD este facut pentru jocurii gaming , procesoarele AMD lucreaza mult mai bine in Gaming , iar INTEL este mai mult folost pentru Programe (Programerii ,etc) cei care nu se joaca pe pc , lucreaza la softuri si multe altele legate de programe.