Author Topic:  Facebook Messenger va deveni obligatoriu pe iOS şi Android începând cu această..  (Read 927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya

[Skilled News]Facebook Messenger va deveni obligatoriu pe iOS şi Android începând cu această săptămână[Skilled News]

În luna aprilie a acestui an, Facebook a anunţat că va elimina serviciul de mesagerie din aplicaţiile sale pentru platformele mobile, utilizatorii care vor dori să-l folosească în continuare fiind nevoiţi să instaleze produsul separat Messenger. După un scurt test, compania a anunţat că  mesageria va fi eliminată din cadrul aplicaţiilor Facebook pentru iOS şi Android în cursul acestei săptămâni, aplicaţia Messenger devenind astfel obligatorie.

În acest moment, doar aplicaţia Facebook pentru iPhone a înlocuit butonul pentru mesagerie cu un buton care deschide aplicaţia separată Messenger, în timp ce versiunile pentru iPad şi pentru telefoanele sau tabletele Android folosesc încă modul tradiţional de lucru. Compania nu a inclus în declaraţiile sale şi platforma Windows Phone, însă această schimbare va ajunge şi acolo, mai devreme sau mai târziu, deoarece versiunea Beta a aplicaţiei Facebook de pe această platformă foloseşte deja o scurtătură către Messenger în locul tradiţionalului modul intern de mesagerie.

Chiar dacă integrarea dintre Facebook şi Facebook Messenger este incompletă în acest moment, se pare că ni se pregătesc o serie de actualizări software care vor uniformiza acest mod de lucru cu două aplicaţii separate dedicate. Compania a anunţat că schimbările vor surveni în cursul acestei săptămâni, utilizatorii aplicaţiilor Facebook pentru iOS şi Android urmând să fie avertizaţi că serviciul de mesagerie din aplicaţia de bază va înceta să mai funcţioneze şi că vor trebui să instaleze produsul Messenger.

Eliminând mesageria instantanee din aplicaţiile Facebook, compania va putea îmbunătăţi într-un ritm mai susţinut produsul Facebook Messenger deoarece nu va mai trebui să-şi bată capul cu problemele de compatibilitate şi cu migrarea schimbărilor în produsul software de bază. Piaţa mesageriei instantanee este una extrem de atrăgătoare şi dinamică, acesta detronând acum un an sacrosanctul SMS, iar Facebook ne-a arătat de multă vreme că vrea să fie un lider prin concurarea şi apoi achiziţia faimosului rival WhatsApp.

Sursa: go4it.ro | Oferit de xXx_vasya_xXx

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline Ray

• Hero Member
  • *
Personal mi se pare foarte utila aplicatia .Se misca mai rapid si e mai usor sa porti o conversatie pe facebook cu prietenii. Cam greu cu delogarea dar e ok .

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
Foarte bine <3
« Last Edit: 29 July 2014, 23:59:38 by ![]stuntman[]! »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Urasc aplicatiile de la FB... sunt prea mari pentru telefoanele cu spatiu mai mic de stocare interna... iar ele nu retin datele pe cartela SD ... asa ca in loc sa ai doar vreo 2-3mb pe intern, si restul pe SD, ai toti cei vreo 20-30mb in spatiul intern. X_X Cand vor rezolva asta voi baga si eu aplicatiile astea. :)) Si facebook ruleaza in background, si telefoanele mai slabe vor cam avea lag in toate actiunile.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
Si facebook ruleaza in background, si telefoanele mai slabe vor cam avea lag in toate actiunile.
'Geniulee exista Greenify ^^

Legend

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
"Această aplicație este incompatibilă cu dispozitivul dvs."

Ok smechere, sa zicem ca am rezolvat cu asta... m-ai dat pe spate. :)) Acum cu spatiul cum facem ? =))
« Last Edit: 30 July 2014, 00:08:59 by ![]stuntman[]! »

Offline Mishu

• Senior
  • *
  • Real Name: Mihai
  • Steam ID: mihaibaiasu
Recomandat ar fi ca dispozitivul sa fie root-at. "NEW: Non-root working mode is now supported in 2.0+, but still in early stage. It currently lacks auto-hibernation due to privilege restriction. Try "Hibernate All" shortcut (widget) for convenience. On Android 4.1+, an accessibility service can be activated to automate this manual procedure, thus eliminate all the clicks.
Mie mi se pare destul de enervant ca ne umplu pana si astia de la Facebook de bloatware. Mie imi era de ajuns o singura aplicatie care sa le faca pe amandoua. Acum vom avea nevoie de minim 2GB RAM sau cum zice mai sus Cristi, de Greenify sa mai curatam din telefoane. Alta metoda ar fi custom roms bazate pe Android stock, insa nu stiu cati se "aventureaza" la asa ceva.
~~SPECS~~
CPU : Intel Core i3 4160, stock cooler
RAM : 2x 4GB HyperX Predator 2133MHz
MB : AsRock Z97 Anniversary
GPU : Sapphire R9 280 OC
PSU : Antec VP700P
Case : Zalman Z3
Cooler : Stock

~PHONES : iPhone 6, Nexus 4

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Mda,voi avea lag pe tel. =))

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
Personal mi se pare foarte utila aplicatia .Se misca mai rapid si e mai usor sa porti o conversatie pe facebook cu prietenii. Cam greu cu delogarea dar e ok .
Adevarat. Merge pe aproape orice jaf de telefon :D.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal