Cei de la AKTA sunt tipii de aici:
www.akta.ro , am deja Cablu de la ei, si e excelent.

( desi nu prea ma uit si vreau sa bubuie toate televizoarele din casa

)
Eu as vrea sa stiu daca are cineva de aici internet de la AKTA, pentru ca m-ar tenta si pe mine sa-mi fac un contract cu ei, pentru ca in prezent am internet de la Romtelecom, cu viteza maxima de pe strada mea, de 420kb/s (Romtelecom Clicknet Play 4mb/s, ating viteza maxima mai mereu, si e destul de mica). Am cateva intrebari:
1. In ce judet/oras locuiti ?
2. De cat timp aveti internet de la AKTA ?
3. Ce optiune aveti la abonament ? (20/50/100mb/s)
4. Cat platiti pentru optiune ?
5. Aveti limitare de date ? Am inteles ca daca depasiti 30gb intr-o zi, restul zilei veti avea o viteza foarte mica la internet, de abia se mai incarca o pagina web.
6. Care este viteza maxima pe care o puteti atinge ?
7. Care este viteza medie pe care o atingeti ?
8. Va cade netul des ?
9. Cand va cade netul de obicei ? Cade rar, la momente aleatorii, sau cade si cand e furtuna, sau merge pe orice conditii meteo ?
10. Aveti zile cand nu merge internetul ?
11. Aveti si altceva sa spuneti despre AKTA Internet ? Descrieti cat de mult posibil.
Voi aprecia mult fiecare raspuns care ma va ajuta, sper sa aiba cineva internet de la ei, stiu ca nu sunt prea populari.
Nu vreau sa aud chestii de genul: "Baga internet de la UPC/RDS/NextGen, huehueuhue, ei sunt cei mai buni, restul sunt praf" pentru ca n-au acoperire in zona in care locuiesc.