So... cum unii poate stiti, am venit intr-o mini-vacanta in Bucuresti, stau vreo saptamana, sunt aici de sambata.
Jos am sa scriu ce tampenii am facut pe aici (cum nu-s obisnuit cu atatea chestii... orasul meu fiind mai mic...

):
1. Cand am fost prin Carrefour Orhideea (parca acolo

) am fost sa comand un Shake de la McDonald's ... dar batut in cap fiind, am fost la un magazin fix de langa McDonald's, de mancare chinezeasca, sau ce era acolo, si am cerut un Shake, si s-a uitat la mine zambind vanzatoare si a zis ca n-au... si apoi ma miram... ca mai devreme mai luase cineva si aveau ... apoi m-am uitat la ce magazin sunt, sus, si m-au luat emotiile.

*facepalm*
2. Azi, cand sa ma duc pe la AFI Palace Cotroceni, am luat trolleybus corect, apoi am urcat pe podul Basarab, dar am luat un tramvai in directia opusa, si am mers o gramada statii, si ma gandeam ca nu mai vad AFI odata, asa ca am intrebat pe cineva cat mai e, unde e, si a zis ca e in directia opusa, iar eu am coborat, si n-am mai vrut sa urc in tramvai pe directia opusa, ca cine stie unde mai ajungeam

asa ca am luat un taxi (e prima data cand urc intr-un taxi

) direct pana acolo, si m-am intalnit cu
Allex (el mi-a zis ca asta ar fi faza de pus pe SG, asa ca m-am gandit sa scriu toate prostiile aici).

Cand sa ma intorc m-am intors bine, spre mirarea mea.

Am sa mai scriu cand mai fac prostii pe aici... dar sper, totusi, sa nu mai fac.

Am scris astea pentru ca mie mi s-au parut foarte amuzante chestiile.

)