Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Tătărușanu îi întinde mâna lui Neto, rivalul său pe post: ”Sunt onorat că mă ...
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Tătărușanu îi întinde mâna lui Neto, rivalul său pe post: ”Sunt onorat că mă ... (Read 583 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
.shadoW
Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
Legend
High-Roller
Real Name: S E B I
Steam ID: sh4d00W
EXTERN
Tătărușanu îi întinde mâna lui Neto, rivalul său pe post: ”Sunt onorat că mă ...
«
on:
06 August 2014, 20:09:17 »
Tătărușanu îi întinde mâna lui Neto, rivalul său pe post: ”Sunt onorat că mă pot confrunta cu el”
Tătărușanu a postat un mesaj pe contul său de twitter prin care își exprimă simpatia față de colegul său dintre buturi de la Fiorentina, Neto.
Fostul căpitan al Stelei, Ciprian Tătărușanu, se simte bine la Firenze. Portarul naționalei dovedește în amicalele Fiorentinei că este o soluție pentru gruparea viola în sezonul viitor.
Până atunci, jurnaliștii de la violanews.com au postat un material dedicat celor doi goalkeeperi ai Fiorentinei, care se luptă pentru poziția de titular.
”Norberto Neto și Ciprian Tătărușanu pentru poarta viola. Vom mai auzi vorbindu-se de ei în timpul sezonului care va începe în curând, dar momentan remarcăm faptul că portarul brazilian nu și-a mascat faptul că nu-i place concurența dintre buturi”, au scris italienii.
Tătărușanu, care știe cel mai bine care este starea de spirit a lui Neto, titular indiscutabil în sezonul trecut, a postat, la rându-i, un mesaj pe contul său de twitter, în care a spus că nu se teme de concurența cu Norberto.
”Nu-mi dă nicio bătaie de cap confruntarea dintre mine și Neto. Mă simt chiar onorat de a mă confrunta cu o valoare cum este el”, a scris Tătărușanu.
Sursa:
DigiSport.ro
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
Re: Tătărușanu îi întinde mâna lui Neto, rivalul său pe post: ”Sunt onorat că mă ...
«
Reply #1 on:
06 August 2014, 21:02:50 »
Neto e un portar fantastic.
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
Re: Tătărușanu îi întinde mâna lui Neto, rivalul său pe post: ”Sunt onorat că mă ...
«
Reply #2 on:
06 August 2014, 23:00:33 »
2 portari foarte buni ;d
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal