Author Topic:  Probleme cu ultimele actualizări pentru Windows. Microsoft cere dezinstalarea  (Read 805 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^

[Skilled News] Probleme cu ultimele actualizări pentru Windows. Microsoft cere dezinstalarea [Skilled News]

Microsoft a trimis un pachet de actualizări pentru Windows, dar acestea s-au dovedit cu probleme mai mari decât cele pe care le rezolvă. Soluția companiei a fost să le ceară utilizatorilor să le dezinstaleze.Odată cu ultima actualizare pentru Windows 8.1, computerele unor utilizatori au avut de suferit. Problema este cauzată de actualizarea KB2982791. Aceasta este disponibilă pentru toate sistemele de operare, începând cu Windows Vista lansat în 2005. Pe sistemele server este începând cu Windows Server 2003. Actualizarea este gândită să rezolve vulnerabilităţi din nucleul Windows pe care un hacker l-ar putea exploata. Pentru Windows 8.1 este disponibilă din 2 august.PCWorld informează că Microsoft investighează sursa problemei care, în unele cazuri, cauzează oprirea procesului de iniţializare a sistemului de operare. Apare mesajul de eroare Stop error 0×50 in Win32k.sys, iar cea mai sigură formă de protecție până la o remediere de la Microsoft este dezinstalarea actualizărilor KB2982791, KB2970228, KB2975719 şi KB2975331. Funcționalitatea System Restore poate fi folosită pentru a „întoarce“ sistemul de operare la o versiune mai veche. Asta dacă se mai poate, unii utilizatori au spus că au reușit folosind DVD-ul original de instalare. Alții s-au plâns pe forumuri că nu pot accesa Safe Mode.

Microsoft nu are sau nu vrea să comunice un număr estimativ de sisteme afectate, dar problema nu este deloc minoră. Asta pentru că a decis să înlăture fișierele din Windows Update și să afirme că ștergerea acestora este singura soluție disponibilă momentan.

Sursa: playtech.ro  | Oferit de LimiTLesS

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
Astia vor sa faca tot intr-o zi , se grabesc prea tare .

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline X_Dima_X

• Senior
  • *
Ce sa le facem daca le place sa lucreze rapid :D

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Se pare ca la mine nu s-au instalat cele cu probleme, =D dar acum vad ca am vreo 27 update-uri de instalat (unele dintre ele fiind de la Office), toate de pe 12 august. :D

Ce sa le facem daca le place sa lucreze rapid :D
Viteza nu constituie o problema, ci atentia. Eu la GZS lucrez destul de rapid, zic eu, si nu prea apar buguri, iar cand apar pot fi rezolvate simplu. Conteaza experienta programatorului care le-a facut. :D

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
asa ca mai bine widows 7 si office 2010 xD

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Se pare ca la mine nu s-au instalat cele cu probleme, =D dar acum vad ca am vreo 27 update-uri de instalat (unele dintre ele fiind de la Office), toate de pe 12 august. :D
Viteza nu constituie o problema, ci atentia. Eu la GZS lucrez destul de rapid, zic eu, si nu prea apar buguri, iar cand apar pot fi rezolvate simplu. Conteaza experienta programatorului care le-a facut. :D
Tu lucrezi extra repede,ma mir cum nu sunt buguri =))

S-au grabit si ei,asta e.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline BOT Cody

• Hero Member
  • *
  • ██████████████]99%
o sa il strice si mai rau parca vad.
« Last Edit: 19 August 2014, 14:50:10 by xNick »

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
Eh neatentia .. Vor repara ei .. E ca la un server daca faci apar si bug-uri daca stai nu apare niic =))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal