Author Topic: EXTERN Petrolul – Dinamo Zagreb 1-3. Ploieștenii au ratat exasperant și speră într-o...  (Read 612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -

[Skilled News]Petrolul – Dinamo Zagreb 1-3. Ploieștenii au ratat exasperant și speră într-o minune în Croația[Skilled News]

Petrolul are nevoie de o minune în Croaţia pentru a ajunge în grupele UEFA Europa League, după ce a pierdut prima manşă din play-off, 1-3 cu Dinamo Zagreb.

În prima repriză, Mutu a atins mingea cu mâna în careu şi arbitrul a dictat penalty pentru croaţi. Cop a transformat simplu, fără emoţii. Gazdele au marcat şi ele, dar reuşita lui Tamuz a fost anulată din cauza unui fault în atac.

Prima repriză s-a terminat însă perfect pentru echipa lui Razvan Lucescu. Tamuz a egalat în ultimul minut, după o acțiune superbă care i-a lăsat fără replică pe fundașii adverși.

Petrolul s-a aruncat în atac şi în partea secundă. Tamuz şi Teixeira au trecut pe lângă gol la aceeaşi fază, iar apoi Albin a reuşit o pasă perfectă pentru
Tamuz, care a marcat, dar arbitrul le-a anulat din nou un gol petroliştilor, de data aceasta pentru ofsaid.

Adi Mutu nu a reuşit să-şi aducă echipa în avantaj, singur cu Eduardo, iar ocaziile s-au răzbunat pe gazde. Cop a marcat din nou, după un contraatac, finalul meciului fiind unul de coşmar pentru echipa care a făcut instrucție cu Viktoria Plzen.

Brazilianul Geraldo a luat cartonaș roşu, iar Machado a stabilit scorul final la ultima fază, din lovitură liberă, după o eroare mare comisă de portarul Pecanha.

Sursa: www.digisport.com  | Oferit de BLooD

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

Offline .shadoW

• Berea fără alcool e ca și femeia fără țâțe.
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • F O R D F O C U S
  • Real Name: S E B I
  • Steam ID: sh4d00W
imi pare rau de petrolul sper sa bata in retur

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu prea cred ca va reusi. :[

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Misiune imposibila,zic eu.Totusi,ar putea  realiza surpriza.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal