Eh , a venit si timpul meu sa implinesc un an de cand sunt pe Skilled Gaming , VREAU CADOURI , FOARTE MULTE CADOURI OMG CE MAI ASTEPTATI ?
Multumiri :
@
![]stuntman[]! - In primul rand , as vrea sa-i multumesc lui
stuntman pentru increderea care a avut-o , si care inca o are ( sper =]] ) in mine , si prima noapte care am vorbit cu el ... am si primit
VIP , iar dupa cateva saptamani , tot vorbind in fiecare noapte pana la 2 , am primit
Global Moderator... ei bine , dupa toate cele , am avut o criza de om re**rdat , si i-am spus sa-mi scoata Gmod-ul

) . Dar dupa ce am revenit , chiar daca m-am rugat de 10 mii de ori de el sa-mi dea macar
VIP , n-am reusit . Dar a venit ocazia , in care m-a rugat sa imi fac un cont pe dropbox , pe link-ul lui , si el a spus ca o sa-mi dea
VIP daca o fac.... si bine-n-teles , am facut-o . Dupa cateva saptamani , adica in ziua cand s-au facut schimbari in
STAFF , am reprimit
Global Moderator , care inca il mentin in ziua de azi... A da , sa nu uit 2 , 3 seri petrecute pe whatsapp... facand caterinca , vorbind de site-uri por*o etc

))
@
[SG]B@dBoy - Ii multumesc lui BadBoy , care noi ii zicem Boti/badbou , pentru ca m-a acceptat in acest clan , care eu il iubesc , defapt vreau sa fac dragoste cu el sa nasca niste sg-isti jr. , dar nu stiu daca ma lasa bad

, si ca mi-a fost alaturi in toate momentele mele cand aveam crize si voiam sa ies din clan , dar pana la urma nu am iesit ca ma tine legat de SG cu lesa ...
Acel moment , cand am primit rank 3 , a fost bestial pentru mine , sau cand am primit rank 4 pe server , deci am fost super fericit .
Un moment neplacut , si care inca te urasc pentru asta , a fost cand aveam aproape 1.000 de CP , si tu mi-ai dat /mkick , ca iti era ciuda

). Dar o sa te iert eu cand sper . Inca imi amintesc vocea ta de Umaga super bombat cu muschi ( R.I.P Umaga

) . In Decembrie 15 o sa fac 1 an de cand sunt in clan , si sper sa fac si mai mult , chiar daca ma rugam ff mult de tine ( adica nu ma rugam de tine , ziceam rugaciuni in mintea mea . ) sa devin lider la clan ... inca nu am devenit . Si sper sa nu devin , pentru ca acuma este Syder lider la clan , si sincer sa fim , se descurca foarte bine . Toata caterinca noastra facuta pe mess , in toate noptile alea frumoase... acuma nu prea mai vorbim ca esti tu chitra si nu ai chef. Dar o sa reincepem sa vorbim daca nu te tai .'
@
Syder - Iti multumesc pentru toate momentele in care mi-ai fost alaturi , de la drift , la fete , la stil de viata si toate cele , esti cel mai bun prieten care l-am avut vreodata , si chiar daca ne mai certam noi despre anumite lucruri , ziua urmatoare ... nu ne vorbim ca esti chitra si ti-e lene sa deschizi o fereastra cu mine si sa vb

) , inca imi amintesc , in 2012 , cand ne-am apucat aman2 de samp , cand tu recrutai niste membrii drift , iar eu ma credeam cel mai bun , dar eu driftam cu turismo moooooor

), iar mai intai tu m-ai invatat sa driftez cu elegy dar fara nos... iar dupa au venit niste nenorociti si ne-au scos netul , iar pana in 2013 , 24/08/2013, noi nu ne-am mai vazut . Dar intr-o seara , am aflat IP-ul la noul 'ASW' , si da , cei care nu ma cred eu cred ca jucam de pe RSE , nuj exact . Te-am vazut , cu Relian , si alt cineva .... Si eu te-am intrebat : Syder , ma mai stii ? ( Eu intrand cu numele 'Almazw' care jucam noi bla bla ) si tu mi-ai raspuns : Te-as f*te , si in acea clipa mi-au dat lacrimile am si plans am spalat blocu , glm lol . Nu am facut nimica

)). Dupa ce te-am regasit , mi-ai dat noul ID tau de mess... dupa 2 luni ce nu vorbeam cu tine .... adica nu aveam motive sa vorbesc + ca tu iti schimbasei ID-ul de mess , stiam asta dar nu vroiai sa marturisesti , am inceput sa vorbim despre toate cele , stari naspa , stari misto , eu te-am ajutat cu ce am putut in momentele grele , tu m-ai ajutat cu ce-ai putut in momentele mele grele , am si facut pentru tine si boti , un nou grup pe Y!M cu : Real Bro , adica in cei care am cu adevarat incredere , care stiu ca nu ma vor lasa la greu . Deci , besk frate :X ( No homo

)
@
Raisa - Raisa , vorbim cam infiecare noapte pe whatsapp , defapt am inceput de putin timp DAR NU E BAI VIATA E FRUMOASA

)) , prima noapte in care am vorbit , am inceput de pe la 22:00 sau 23:00 , si am terminat pe la 2:00? Oricum am vorbit foarte mult , cam asa a fost in fiecare noapte , inca imi amintesc , cand faceam caterinca , toate noptile erau la fel :3 . Imi amintesc , cand ti-am spus ... stii tu ce ti-am spus in acea noapte , de mi-ai zis ca nu multi ar avea acest curaj :3 . Si ma simt chiar foarte bine cand vorbesc cu tine , esti o persoana la fel de retardata ca mine ( in sens bun aloo ) si esti prima fata cu care ma inteleg chiar foarte bine , radem ca prostii in fiecare noapte aproape , de cateva saptamani , ... incerc sa iti fiu alaturi foarte mult , stii tu de ce . Incerc sa te fac sa razi , sa radem etc , sa uiti de starea aia . Si cateodata reusesc , si cateodata tot reusesc aloo , sunt ff glumet eu I mean helloo!!! Esti a 3-a persoana in care am foarte mare incredere , SI NU UITA , TE-AM AJUTAT PE METIN OMG

)))))) . Deci in concluzie .... prima fata cu care ma inteleg bine si care vad ca e la fel de retardata ca mine ( tot in sens bun , aloo ) .
@
Mefx - Esti un c*r*var care sta noaptea cu mine , cateodata , si ne batem joc de tot , vorbim ca prostii , la un moment dat am inceput sa ne certam , dar tot ne-am impacat ca DOAR VIATA E FRUMOASA EU MA IMPAC CU TOTI

))
Sper sa mai am aventuri HOOTT TIMEEE , cu tine , wat ? Imi amintesc cand stateam si cu graff , si te injuram doar pe tine lol , nu familia ta ca e graff frate cu tine , moor

)) . Si te-am ajutat cu cate ceva la drift , ai evoluat de cand te-ai apucat ... si chiar vreau sa ma depasesti , ceea ce o sa fie foarte greu pt ca eu SUNT ALMAZW CARE A INCEPUT SA DRIFTEZE CU TURISMO , F*CK YEAAAH .
@
iPlay - Tu esti persoana aia care mi-a dat Owner pe SR , iar dupa a venit RAdu , si mi-ai dat lvl 9 , fu iu biatch , ai fost primul lider , la cs in care am avut incredere , si inca am in tine incredere , chiar daca nu mai esti lider , sau nu mai tinem incredere , adica stiu ca nu imi vei face ceva rau ... esti un om prost , fara suparare , ai luat de 2 ori ban pe SG ca ai incercat sa-ti faci comunitate , si de 2 ori ai esuat .

)) BIG FAIL . Oricum esti un om de treaba .
Iar restul : P1x , iti multumesc pentru toate semnaturile , logo-urile , avatarele facute de tine , blood : pentru ca puti , si manelele tale de pe skype , vasya : pentru fonturile tale , adica mi-ai dat un site si gata , si pentru ca mi-ai refuzat de 4 ori sa-mi deschid din nou portofoliul , dar acum am descoperit ca nu am valuare si talente in PS

)) , Laur : De ceva timp nu am vorbit deloc , chiar de 3 luni aproape , iar care tu ziceai : nu o sa te culci pana la 5 dim ... vad , esti inactiv peste tot

) .
P.S : Am uitat o persoana , aceea este : Stefan - Ei bine stefan , vreau sa spun ca tu esti unica persoana care ma iubeste , si eu te iubesc foarte mult... ma gandesc de mult sa fac dragoste cu tine , dar nu sunt pregatit , sper ca in viitor sa facem nijte puradei , eu chiar te iubesc foarte mult , chiar daca asta nu se vede

.
Un an pe Skilled Gaming , trecut , sper sa fac chiar 2 / 3 ani . M-am simtit bine , si ma simt bine inca. MULTUMESC !