Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
iPLAY: deci coaieiPLAY: infine.iPLAY: numai zic nimiciPLAY: ca iar zici ca am nu stiu ce.* []stuntman[] * .: -_-iPLAY: bahiPLAY: pot sa te rog ceva?* []stuntman[] * .: da ?iPLAY: scoate-mi rankuiPLAY: nu-mi da nici vip* []stuntman[] * .: mdea * []stuntman[] * .: esti tampit si tuiPLAY: am zis scoatel * []stuntman[] * .: mai duceti-va-n p**a mea, ca ma enervati toti deja* []stuntman[] * .: va dau rank down la curatenieiPLAY: * []stuntman[] * .: va cacati pe toti ca nu mai vreti rank* []stuntman[] * .: ok, fara rank* []stuntman[] * .: copii obsedatiiPLAY: obsedat da?iPLAY: bun frate.* []stuntman[] * .: da* []stuntman[] * .: obsedati de un rank* []stuntman[] * .: iPLAY: aici nu e vorba de rank* []stuntman[] * .: nuuuiPLAY: infine* []stuntman[] * .: cat timp lasasem subadmin* []stuntman[] * .: nu ziceai nimic* []stuntman[] * .: iPLAY: da coaieiPLAY: pentru ca nu mi se pare normaliPLAY: ca altu'iPLAY: infineiPLAY: iar incepi iPLAY: cu nush ce am facut si restu.* []stuntman[] * .: VAAAI* []stuntman[] * .: IAR MA IEI CU LIMITLESS* []stuntman[] * .: >.<
Bun, greseala mea, treci la loc. + puteai sa zici ca te-a ajutat cu hostul la gzs, pentru mine nu conteaza acel rank conteaza faptul ca altii il aveau desi nu faceau nimic, chiar nimic ( si aici nu ma refer la limit, pentru ca s-a chinuit la muzica, eu atunci am avut niste probleme si nu am putut face multe, dar i-am zis daca are nevoie de ajutor sa ma anunte )+ 'Cearta' mea cu limit e din cauuza ca i-am zis ca are cod, bun. Imi pare rau.
Execut fantani si santuri ! Cu burghiu !Aci este un lejionar !
Oho la ce ati ajuns , no comment .
NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU , nu stunt , nu inchide SG :\ .Mno , imi place de voi , toti va certati , fara cearta nu puteti oamenilor ? Oh god ...Daca se inchide SG , puteti sa le multumiti celor , care s-au certat + Raysa ... ok ?
Aici m-am simtit si chiar imi pare rau ca te-am enervat cu toate tampeniile mele.
Ba fratilor , va purtati ca niste copiilasi deia de Max. 12 ani ;\ Stuntman , termina cu prostiile astea si vino inapoi dar , daca stau bine si ma gandesc , ceea ce ai facut tu acum ' este o invatatura de minte pentru restu membrilor ' sa vada si ei cat de greu este fara tine pe aceasta comunitate . *PEACE*
Bafta Flavius. Cam ciudat sa zici acuma vacanta pentru ca scoala incepe peste o saptamana.
Vacanta placuta . !
va certati ca niste copii la fel cum a zis si P1x . Nu putem sa fim si noi mai uniti ?
Sunteti fenomenali.Cand am zis ca deja sunt satul de voi sau ca nu sunt multumit de prestatia global moderatorilor faceti gen : "TU nicioadata nu esti multumit".AM motive sa fiu?PS:Vacanta placuta Pe mine te poti baza stunt,mereu am incercat sa ajut aceasta comunitate,am fost loial si voi ramane!PEACE!
Lucrurile se vor schimba radical fara tine.. Nu mi-a cerut nimeni parerea, dar cred ca esti o persoana prea maleabila ..si care e uneori prea usor de influentat, pana la urma e comunitatea ta , tu trebuie sa pui "piciorul in prag" sa lasi cu grad doar cei ce merita, si sa iti alegi cu grija oamenii ....sa le impui niste lucruri sa nu Accepti sa fi tras la raspundere ..De asemenea, mereu cand am avut mai mult din " Donatii " am incercat sa ajut pe altii ..... dar tu cred ca te asteptai mai mult , de la cei ce au pretentii la anumite lucruri de la tine ... stiu cum e ;Sper sa te reintorci cat mai repede, si sa iti alegi poate din nou oamenii ce merita sa fie in Staff, si sa te impui putin...