Hi, Guest
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Fifa 15 (demo ) oficial lansat, deja il descarc pe origin :3
Am incercat si mai devreme, dar nu mergea ... dadea eroare. Trebuia sa zica macar ca n-a aparut inca. Acum merge. Il descarc si eu. <3
L-am luat aseara, dar demo-ul este foarte nasol la CONTROALE. Cum intri in demo, te baga Liverpool vs Manchester City, dar cu MOUSE-UL, fara tastatura. Si daca schimbi in tastatura, nu poti. Iar cand se incheie meciul si dai kick off, controalele nu le poti baga cum vrei tu, de fapt poti, dar nu se salveaza. :\ Eu am incercat apoi sa bag si controalele din FIFA 2014 la el, dar pur si simplu scrie fila din nou, si am bagat acele fisiere si Read-Only, dar ia crash FIFA 2015 Demo in anumite momente. Este schimbat mult din ce am vazut, daca pierzi mingea in tribune sau departe, iti arunca cineva o minge, iar daca o minge revine in teren, un jucator o va lua cu piciorul (parca e cam fail animatia aia) si o va da inapoi pe margine. Cand intra echipele este totul diferit, se vede cum filmeaza cameramanii pentru televiziuni... Dar tribunele mi se par cam fail, daca te uiti la un singur om, vei vedea cum se da intr-o parte si alta, zici ca-l bate vantul. Marginile jucatorilor am vazut, si la mine, si la iPLAY, ca nu sunt prea cursive, sunt gen pixelate ... si nu stiu daca o fi ca avem placi video mai slabe (eu GT 740M 2gb DDR3, el GT 630 2gb DDR3 parca).Ador faptul ca ai mai mult control asupra jucatorului, este ceva mai stabil, in FIFA 2014 daca te jucai cu ei, zici ca erau plastilina.Jocul mie mi se misca destul de bine la maxim (fara antialiasing sau v-sync), pe la vreo 30 FPS constanti. Dar fata de FIFA 2014 cu 100 FPS e o diferenta mare... Sper ca vor mai imbunatati performanta si aspectul (sa nu mai fie alea pixelate :\) pana la versiunea finala.
@stuntman: 30 fps fara antialiasing/vsync? eu am 30 cu antialiasing la maxim ( din setarile jocului ) vsync e activat cred, pentru ca din nvidia panel il am la cererea aplicatiei ( p.s: in game settings unde setezi rezolutia, ca la fifa 12 parca pana in prezent nu am vazut optiunea cu bifa 'Wait for V-Sync' ca la fifa 13/14. )
Ceva de genul, oricum, FPS e tot pe acolo. Mi se pare ca anti aliasing era la off, si vsync la fel. FPS e posibil sa fi avut si mai mult, nu sunt sigur aici.