Author Topic: EXTERN Walcott crede că Arsenal va avea cel mai rapid atac din Premier League!  (Read 579 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.

[Skilled Sport] Walcott crede că Arsenal va avea cel mai rapid atac din Premier League! [Skilled Sport]

Theo Walcott este nerăbdător să revină pe teren pentru a-şi ajuta colegii, acesta fiind încă accidentat. Internaţionalul englez laudă transferurile ofensive făcute de Arsenal, tunarii aducându-i la echipă în această vară pe Alexis Sanchez şi Danny Welbeck.
“Cred că vom avea cel mai rapid atac din Premier League. Aceste transferuri, pe care Wenger le-a făcut, ne vor ajuta să ne luptăm din nou pentru trofee“, spune Walcott.

“Alexis s-a integrat perfect, iar Danny este genul de jucător care dă totul pentru echipă. Cred că nu prea mai este nevoie să spun că amândoi sunt nişte jucători excepţionali”

“Arsenal nu cheltuie foarte mulţi bani în perioada de trasferuri, dar acum am fost nevoiţi, totul a fost documentat. Wenger nu aruncă niciodată cu banii doar de dragul de cumpăra jucători”

Walcott, care a suferit în Ianuarie o accidentare la ligamentele încrucişate, spune că va fi apt de joc în câteva săptămâni: “Sper să revin cât mai repede. În câteva săptămâni mă voi antrena normal, dar nu ştiu când voi juca. Sper doar să fiu recuperat complet şi să mă întorc mai rapid şi mai puternic”, a mai adăugat jucătorul lui Arsenal.

Arsenal o va întâlni în acest weekend pe Manchester City, echipă pe care a reuşit să o învingă în urmă cu o lună în Supercupa Angliei cu scorul de 3-0.

Sursa: superfotbal.ro
« Last Edit: 10 September 2014, 23:57:04 by [uTD]P1xuletzXD »

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
Nu e cine stie ce atac, dar e bun. :D

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
Nu prea cred,ca e cel mai rapid atac.

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline Bogdan ✖️

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • ZEW
  • Real Name: Bogdan
  • Steam ID: -
Are cel mai bun atac din PREMIER LEAGUE.

Când vezi o afacere de succes înseamnă că cineva a luat o decizie curajoasă.

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal