Author Topic:  First day of school !  (Read 3727 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
  • Real Name: C.R.
  • Steam ID: Unknown
First day of school !
« on: 15 September 2014, 15:13:35 »
Noh, bonjour kids , whats up ? Hai sa auzim cum a fost prima zi de școală la voi, ce boboci/boboace frumosi/frumoase ați vazut in noile clase de a 9 , si/sau pt. ce-i ce sunt in a9-a , cum e sa fiti boboci ? :>

Eu am terminat anu trecut a 12a , insa pot comenta si eu pt ca fratele meu e inscris la acelas liceu (boboc) si am fost cu el azi si pot spune ca am vazut in 9a, multe boboace bune rauuuuuuu rrrr :)))) (cei ce ma cunosc like Stuntman, KisHumma stiu la ce ma refer :))))))) ) . si sa mor eu ca in cei 4 ani de cand am foat acolo niciodata nu au fost in liceu asa multi cum au fost azi lol ... , imi e ciuda ca am terminat liceul :( imi e doooor, azi cand am stat acolo aveam sentimentul acela de dor :( .. insa a fost frumos, eh si cum ziceam imi e si ciuda pt ca nu mai sunt acolo mai ales pt acele boboace *lallaalalalaalaallaallalal* bune, si inca cate =)) :X :-" , asa, acum randul vostru :)) , bafta in liceu bobocilor de pe acii :*, app bobocii (in ce profil va-ti inregistrat ?) :3
« Last Edit: 15 September 2014, 15:36:49 by Cristi. »

Legend

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
Re: First day of school !
« Reply #1 on: 15 September 2014, 15:25:03 »
Nu pot sa zic in public.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
« Reply #2 on: 15 September 2014, 15:37:52 »
Nu pot sa zic in public.
'Ce faci ?! Mars .

Legend

Offline blacklife

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • You know, i mean it
  • Real Name: Marius Nicolae
  • Steam ID: STEAM_0:0:67883302
« Reply #3 on: 15 September 2014, 15:50:57 »
Mda..
Am dat'o cu #Autobuzu de la 8 , 8 : 30 am ajuns ... fuleala , boboci cu parintii lor , bunaciuni :)) ..dar de asemenea mi se pare ca  bobocii  ..ma refer la baietii de a 9-a sunt din ce in ce mai mici ,mai dezhidratati .. cred ca au inceput sa dea laba de la o varsta prea frageda =)) .
Daca tot sunt a 11'a pot  merge " Like a boss " pe holuri :)) .
M-am intalnit cu colegii ,  ma rog o parte din ei .. s-au adunat toti pe terenul de sport, unde deja  vreo 4 popi' predicau vrajeli care nu interesau pe nimeni , si ca si in fiecare an ... nu am auzit nici acum discursul directorului ..cand toti au ceva de zis ..intre ei :)) ( cred ca asa e peste tot ) .
M-am retras... cu niste prieteni la biliard ..si la baut bere, sa facem inaugurarea noastra macar acum cat avem bani ca dupa ,se stie si cum e sa fi boschet =)) sa ai bani doar de un sandwich si suc.
O zi cum nu se poate mai buna :)) .
Ce sa zic , inceputurile si sfarsiturile de an scolar sunt cele mai asteptate... De ce ?
NU FACI ABSOLUT NIMIC .... iar cum pentru mine scoala e o distractie ,abia o asteptam m-am saturat de morala de acasa :)).. + ca sunt si la profil Profesional , am mai multa practica si proiecte.
Prima saptamana de scoala o sa fie super lejera, cred ca si cel mai exigent profesor cand intra in clasa intreaba " Ce faceti ..ce ati facut in vacanta.. ati mai crescut " , nici decum direct in lectii .
Imi aduc aminte manualele le-am fost primit in anii precedenti dupa o luna =)) , si alea trebuiam sa le impartim intre noi.
P.S ( Vedeti sa nu afle mama =)) ).
« Last Edit: 15 September 2014, 15:58:53 by blacklife »

„Dacă n-ar exista fericirea altora, nu ne-am sinchisi de nefericirea noastră.”   — Marin Preda

Spoiler
Nu, nu mai joc SA-MP, nu mai scriptez, nu mai ofer suport pentru serverul Romania National Trucking cum de altfel nici nu mai sunt '' owner ''.
[close]

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
« Reply #4 on: 15 September 2014, 16:25:45 »
Mda..
Am dat'o cu #Autobuzu de la 8 , 8 : 30 am ajuns ... fuleala , boboci cu parintii lor , bunaciuni :)) ..dar de asemenea mi se pare ca  bobocii  ..ma refer la baietii de a 9-a sunt din ce in ce mai mici ,mai dezhidratati .. cred ca au inceput sa dea laba de la o varsta prea frageda =)) .
Daca tot sunt a 11'a pot  merge " Like a boss " pe holuri :)) .
M-am intalnit cu colegii ,  ma rog o parte din ei .. s-au adunat toti pe terenul de sport, unde deja  vreo 4 popi' predicau vrajeli care nu interesau pe nimeni , si ca si in fiecare an ... nu am auzit nici acum discursul directorului ..cand toti au ceva de zis ..intre ei :)) ( cred ca asa e peste tot ) .
M-am retras... cu niste prieteni la biliard ..si la baut bere, sa facem inaugurarea noastra macar acum cat avem bani ca dupa ,se stie si cum e sa fi boschet =)) sa ai bani doar de un sandwich si suc.
O zi cum nu se poate mai buna :)) .
Ce sa zic , inceputurile si sfarsiturile de an scolar sunt cele mai asteptate... De ce ?
NU FACI ABSOLUT NIMIC .... iar cum pentru mine scoala e o distractie ,abia o asteptam m-am saturat de morala de acasa :)).. + ca sunt si la profil Profesional , am mai multa practica si proiecte.
Prima saptamana de scoala o sa fie super lejera, cred ca si cel mai exigent profesor cand intra in clasa intreaba " Ce faceti ..ce ati facut in vacanta.. ati mai crescut " , nici decum direct in lectii .
Imi aduc aminte manualele le-am fost primit in anii precedenti dupa o luna =)) , si alea trebuiam sa le impartim intre noi.
P.S ( Vedeti sa nu afle mama =)) ).
Hehehe tare :)), yep cam asa e prin multe licee, grupuri vechi de elevi care deja stiu tot si sunt like a boss :]], in legatura cu baietii din a 9-a..exact , sunt unii care sunt ok se vede ca au 15-16 ani ca sunt in a9-a dar unii sunt cat mai KID sau cum sa spun,  de exemplu azi am vazut un boboc de 15-16 ani era un pitic parca era in clasa a 4-a, a 5-a baaaaa :)) lol, good.

Legend

Offline AroWn.xD

• Expert HTML & CSS
  • High-Roller
  • *
  • Full stack Developer(Node.JS)
  • Real Name: Robert Silviu
  • Steam ID: AroWnD
« Reply #5 on: 15 September 2014, 16:55:49 »
OMG ... Prima zi de iad .. eh ..
Am trecut pe a 10 a OMG =)
Deci .. incep ziua numa fain .. am luat microbuzu s cu un prieten vorbeam despre ce am facut in vacanta .. etc bla bla ..
Ajung la scoala la ora 8:00 (FGH..) gol numai o boboaca :X (Ce faci fata .. mno :))) na stateam langa ea m-am bagat oleaca in seama cu ea .. am vb .. si ghici vine un prieten :o3 il salut am stat putin si cu el si cu acea fata dupa i-am urat "s**i cess" ..
Bun am ramas cu prietenu ... hmm ... ne-am dus la poarta liceului si treceau multi koki .. ne salutam cu ei si **a=] nici-unu nu facea o pauza la scoala toti treceau pe langa =) .. OMG !
Na dupa vro 20 min se umple curteas scoli (LOL) .. Imi revat colega(:*) o :* de an scolar nou (LOL) si vine o fata langa noi pretenu meu o saluta la care eu zic .. Ce..au ea raspunde "ce ?????" eu .. "Ce au" ea .. "aa buna :*" =) fara :* =))
na bun ne grupam pe clase .. Si nah la clasa mea nu era asezat nimeni deci nu avea rost sa ma asez eu :troll: asa ca am stat toti colegi pe banca si restu in picioare la grupa lor :)) (Ki) apoi vine Diriga (FUUUUUUUUUUUU) si zice "Hai asezativa si voi" la care astea cuminti se aseaza mie mi-a fost lene sa ma ridic adica lol .. si faca "Hai si tu (Numele meu) ridicate .." .. mda m-am ridicat am stat vro 5 min o facut slujba ..  repartizat Boboaci :)) si noi ca am stat deam ... dupa merge sa vedem noua clasa si plecam acasa (astea cu * in frunte .. cuminti) eu cu cativa priteni ne-am dus la un pub sa petrecem .. na asta a fost prima mea zi de .. cum i zice la aia unde trb sa mergi zilnic si aia iti da note ?
AA .. scoala 8-|

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #6 on: 15 September 2014, 17:09:23 »
Heh , rau pentru voi dar nici prea bine pentru mine , eu lucrez .. chiar in constructii de multi ani . x__X
Dar totusi ..

spune ca am vazut in 9a, multe boboace bune rauuuuuuu rrrr :))))

partea asta imi place . :-"

Sunt rau , stiu .. ce pot sa zic , anii de liceu sunt cele mai awesome . <3 <3 <3
So .. mult succes tuturor in anul scolar .

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline ActiON_

• Legend
  • High-Roller
  • *
  • Real Name: Cozmiuc Alexandru Andrei
« Reply #7 on: 15 September 2014, 17:40:04 »
La mine a fost ok prima zi. Am trecut in clasa a 8-a.
In rest, sper sa am realizari mari in acest an scolar.
Va urez succes tuturor in noul an scolar!

P.S.: Noi baietii mergem mai mult la scoala pentru fete, nu? :)))

Ai vreo problema/nelamurire in legatura cu forumul nostru? Citeste acest topic si daca nu ai gasit raspunsul potrivit, da un reply!

Offline BiiBuu

• Senior
  • *
« Reply #8 on: 15 September 2014, 18:03:10 »
Normal :-"

La mine a fost ciudat . Inca din prima zi , baietii din clasa ( Inclusiv eu ) se bateau ...
A fost ceva frumos , mi-au venit 2 fete in clasa , bunaciuni :> .
He He , succes la scoala/liceu/facultate ( Cristi ) .

Offline Badboy.UndeadArmy™

• Skilled Gaming Legend
  • Legend
  • God
  • *
  • Legends Never Die
  • Real Name: S.B.SZ.
  • Steam ID: badboyundeadarmy
« Reply #9 on: 15 September 2014, 18:09:48 »
La mine a fost super.Am primit diploma.Pentru cei care se intreaba de ce acum,ei,eu am avut practica(sunt pe profil servicii) si nu am avut festivitate la sfarsit de an scolar.
 In rest a fost OK.A fost o senzatie foarte faina sa imi reintalnesc colegii,si abia astept sa ma prostesc cu ei,sunt niste colegi excelenti,care stiu de gluma.

Va urez mult noroc si bafta.Imi urez si mie bafta :)) ,asta e ultimul meu an,sunt in a 12-a.Sper sa trec cu bine!

Follow me on:
FaceBook
Instagram

Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un PM !
Do you need help? Send me a PM !

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #10 on: 15 September 2014, 18:18:41 »
multe boboace bune rauuuuuuu rrrr :)))) (cei ce ma cunosc like Stuntman, KisHumma stiu la ce ma refer :))))))) ) .
:ogw:

Nu toti sunt ca tine... eu nu sunt ca tine... Eu merg pentru baieti. =)) Glumesc. De ce sa fie fetele o prioritate, anyway ? Eu merg la scoala sa invat. ( stai ca am inceput sa rad :lol: , anyway, vreau sa invat mult anul asta, pentru ca nah... a 12-a =)) )

Paaai, am fost la scoala de dimineata, mi-am cautat colegii ceva timp pe acolo, prietenii mei cei mai buni din clasa erau si se plimbau prin afara scolii, iar eu gasisem doar niste fete si un coleg care e cu capul in nori. :)) Pe urma au inceput sa vorbeasca directoarea, un preot, si cine o mai fi vorbit (nu eram atent, lol) ... si eu faceam glume cu niste colegii, una din glume era gen: "vedeti fata aia mica din față ? (mica adica scunda) e draguta ... imi plac fetele mici ... de 10-11 ani. =)))" ... am facut glume multe de am ras o gramada, un prieten din clasa bun care nu a vorbit cu mine tot anul pana acum, n-a mai putut sa nu mai vorbeasCA Cu (scuzati cacofoniile, mi-e lene sa le evit =]]) mine pentru ca faceam multe glume si murea de ras, si nu putea sa le ignore, asa ca vorbim iar. =)) In timp ce eu vorbeam cu ei, si n-ascultam acolo ce se vorbea la microfon ... vazusem deodata ca se inchinau vreo cativa pe acolo. :| Am ajuns sa ne rugam si la inceput de scoala ? >.< Apoi am intrat intr-o alta clasa, ca a noastra era ocupata, maine trebuind sa ne inghesuim pe locuri (se arunca toti pe ultimele, eu sper sa ramana locuri pe la mijloc pentru mine, acolo vreau din prima :]]) ... apoi am vorbit cu diriginta diverse chestii, niste colegi jmjmecheri (atat de smecheri incat sunt cu dublu "jm", din cauza lor cade toata clasa de vina mereu) au enervat-o foarte rau, ca nah ... sunt ei niste idioti (diriginta e cea mai de treaba ever <3), pe mine m-a laudat diriginta putin (am valoare =]]), am descoperit c-am fost pe locul 4 in clasa in a 11-a (am descoperit si media, anul scolar trecut la final nici nu mai m-a interesat, ideea era sa fie totul ok, nu corijente) ... am murit de ras si in clasa cu niste prieteni ... siii ... am plecat la 11:00 (m-am uitat si la ceas cand ne-am dat drumul, si era fix :v) ... cam atat. Credeam ca voi iesi iar in evidenta, ca in a 11-a, ca am crescut iar multicel, dar se pare ca majoritatea baietilor au crescut anul asta mult, aici ma refer la aia care erau mai scunzi cat de cat, iar aia inalti nu cred c-au mai crescut, cel putin nu mi s-a parut. xD

Am bagat si primele optiuni pentru materiile de bac (am inteles ca o sa ni se dea de-a lungul anului vreo 3 formulare d'astea de ales), am ales a 3-a materie ca fiind Chimia, dar inca nu s-a pus sa alegem si Anorganica si Organica. xD Si eu credeam ca sunt si alea, iar diriga ne spunea sa nu ii zicem ca "nu stiu" cand ne intreaba de a 3-a materie, dar eu i-am zis chiar si "subdomeniul" materiei. :> :))

Sper sa invat mult la matematica, romana si chimie anorganica anul asta, vreau sa iau bacul din prima ( la simularile din a 11-a am fost singurul din clasa care am luat la simulari, dar la limita, si acum o sa apara si a 3-a materie X_X ).

Succes tuturor care au trecut a 12-a, vor avea nevoie. :)) BadBoy, si care mai sunteti pe aici. :v

EDIT: Al 10500-lea post al meu, deja, lol.

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
« Reply #11 on: 15 September 2014, 18:41:16 »
OMG ... Prima zi de iad .. eh ..
Am trecut pe a 10 a OMG =)
Deci .. incep ziua numa fain .. am luat microbuzu s cu un prieten vorbeam despre ce am facut in vacanta .. etc bla bla ..
Ajung la scoala la ora 8:00 (FGH..) gol numai o boboaca :X (Ce faci fata .. mno :))) na stateam langa ea m-am bagat oleaca in seama cu ea .. am vb .. si ghici vine un prieten :o3 il salut am stat putin si cu el si cu acea fata dupa i-am urat "s**i cess" ..
Bun am ramas cu prietenu ... hmm ... ne-am dus la poarta liceului si treceau multi koki .. ne salutam cu ei si **a=] nici-unu nu facea o pauza la scoala toti treceau pe langa =) .. OMG !
Na dupa vro 20 min se umple curteas scoli (LOL) .. Imi revat colega(:*) o :* de an scolar nou (LOL) si vine o fata langa noi pretenu meu o saluta la care eu zic .. Ce..au ea raspunde "ce ?????" eu .. "Ce au" ea .. "aa buna :*" =) fara :* =))
na bun ne grupam pe clase .. Si nah la clasa mea nu era asezat nimeni deci nu avea rost sa ma asez eu :troll: asa ca am stat toti colegi pe banca si restu in picioare la grupa lor :)) (Ki) apoi vine Diriga (FUUUUUUUUUUUU) si zice "Hai asezativa si voi" la care astea cuminti se aseaza mie mi-a fost lene sa ma ridic adica lol .. si faca "Hai si tu (Numele meu) ridicate .." .. mda m-am ridicat am stat vro 5 min o facut slujba ..  repartizat Boboaci :)) si noi ca am stat deam ... dupa merge sa vedem noua clasa si plecam acasa (astea cu * in frunte .. cuminti) eu cu cativa priteni ne-am dus la un pub sa petrecem .. na asta a fost prima mea zi de .. cum i zice la aia unde trb sa mergi zilnic si aia iti da note ?
AA .. scoala 8-|
Unii aveti nice zile de inceput foarte interesante :-? :)).

Heh , rau pentru voi dar nici prea bine pentru mine , eu lucrez .. chiar in constructii de multi ani . x__X
Dar totusi ..partea asta imi place . :-"

Sunt rau , stiu .. ce pot sa zic , anii de liceu sunt cele mai awesome . <3 <3 <3
So .. mult succes tuturor in anul scolar .

Ce faci ? Lol ce tare :D cred ca esti facut ha :> :)) nice :3

Normal :-"

La mine a fost ciudat . Inca din prima zi , baietii din clasa ( Inclusiv eu ) se bateau ...
A fost ceva frumos , mi-au venit 2 fete in clasa , bunaciuni :> .
He He , succes la scoala/liceu/facultate ( Cristi ) .
Batai ? :)) unii baieti mereu va bateti sa va dati tare-n coițe =)) pt. boboci si toate cele :)).

:ogw:
Nu toti sunt ca tine... eu nu sunt ca tine... Eu merg pentru baieti. =)) Glumesc. De ce sa fie fetele o prioritate, anyway ? Eu merg la scoala sa invat. ( stai ca am inceput sa rad :lol: , anyway, vreau sa invat mult anul asta, pentru ca nah... a 12-a =)) )

Paaai, am fost la scoala de dimineata, mi-am cautat colegii ceva timp pe acolo, prietenii mei cei mai buni din clasa erau si se plimbau prin afara scolii, iar eu gasisem doar niste fete si un coleg care e cu capul in nori. :)) Pe urma au inceput sa vorbeasca directoarea, un preot, si cine o mai fi vorbit (nu eram atent, lol) ... si eu faceam glume cu niste colegii, una din glume era gen: "vedeti fata aia mica din față ? (mica adica scunda) e draguta ... imi plac fetele mici ... de 10-11 ani. =)))" ... am facut glume multe de am ras o gramada, un prieten din clasa bun care nu a vorbit cu mine tot anul pana acum, n-a mai putut sa nu mai vorbeasCA Cu (scuzati cacofoniile, mi-e lene sa le evit =]]) mine pentru ca faceam multe glume si murea de ras, si nu putea sa le ignore, asa ca vorbim iar. =)) In timp ce eu vorbeam cu ei, si n-ascultam acolo ce se vorbea la microfon ... vazusem deodata ca se inchinau vreo cativa pe acolo. :| Am ajuns sa ne rugam si la inceput de scoala ? >.< Apoi am intrat intr-o alta clasa, ca a noastra era ocupata, maine trebuind sa ne inghesuim pe locuri (se arunca toti pe ultimele, eu sper sa ramana locuri pe la mijloc pentru mine, acolo vreau din prima :]]) ... apoi am vorbit cu diriginta diverse chestii, niste colegi jmjmecheri (atat de smecheri incat sunt cu dublu "jm", din cauza lor cade toata clasa de vina mereu) au enervat-o foarte rau, ca nah ... sunt ei niste idioti (diriginta e cea mai de treaba ever <3), pe mine m-a laudat diriginta putin (am valoare =]]), am descoperit c-am fost pe locul 4 in clasa in a 11-a (am descoperit si media, anul scolar trecut la final nici nu mai m-a interesat, ideea era sa fie totul ok, nu corijente) ... am murit de ras si in clasa cu niste prieteni ... siii ... am plecat la 11:00 (m-am uitat si la ceas cand ne-am dat drumul, si era fix :v) ... cam atat. Credeam ca voi iesi iar in evidenta, ca in a 11-a, ca am crescut iar multicel, dar se pare ca majoritatea baietilor au crescut anul asta mult, aici ma refer la aia care erau mai scunzi cat de cat, iar aia inalti nu cred c-au mai crescut, cel putin nu mi s-a parut. xD

Am bagat si primele optiuni pentru materiile de bac (am inteles ca o sa ni se dea de-a lungul anului vreo 3 formulare d'astea de ales), am ales a 3-a materie ca fiind Chimia, dar inca nu s-a pus sa alegem si Anorganica si Organica. xD Si eu credeam ca sunt si alea, iar diriga ne spunea sa nu ii zicem ca "nu stiu" cand ne intreaba de a 3-a materie, dar eu i-am zis chiar si "subdomeniul" materiei. :> :))

Sper sa invat mult la matematica, romana si chimie anorganica anul asta, vreau sa iau bacul din prima ( la simularile din a 11-a am fost singurul din clasa care am luat la simulari, dar la limita, si acum o sa apara si a 3-a materie X_X ).

Succes tuturor care au trecut a 12-a, vor avea nevoie. :)) BadBoy, si care mai sunteti pe aici. :v

EDIT: Al 10500-lea post al meu, deja, lol.
Wow, long story :)) cum sa vina popaaaaaa jesus :)), mdaa acei JMjmecheri :)) isi vor gasi eu nașul curand, . Miștoooo, și eu vreau dinou la liceuuuuuu :(( :)).

Legend

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
« Reply #12 on: 15 September 2014, 19:00:32 »
Pai , dimineata am fost la careu ' dar cand am vazut cat de mult vorbeste directoru acolo la microfon , am plecat intr-o cafenea cu niste colegi  si am stat acolo in jur de 1 ora jumate , apoi cand am venit inapoi ' ne-a cam certat dirigintele ca am intarziat :)) + ca am vazut mule boboace bune rau :D Oricum , tre sa profit de anu asta de liceu , ca la anu nu o sa mai pot :))
« Last Edit: 15 September 2014, 19:01:08 by [uTD]P1xuletzXD »

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
« Reply #13 on: 15 September 2014, 19:07:02 »
Pai , dimineata am fost la careu ' dar cand am vazut cat de mult vorbeste directoru acolo la microfon , am plecat intr-o cafenea cu niste colegi  si am stat acolo in jur de 1 ora jumate , apoi cand am venit inapoi ' ne-a cam certat dirigintele ca am intarziat :)) + ca am vazut mule boboace bune rau :D Oricum , tre sa profit de anu asta de liceu , ca la anu nu o sa mai pot :))
:)) va cearta din prima zi :]] , eh be chill, degeaba zici ca la anu nu o sa mai poti, stai linistit ca o sa poti , poate si mai bine =))

Legend

Offline >.marKeLonn.<

• ησтнιηg ιѕ ιηєνιтαвℓє
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • SUCCES IS MY ONLY MOTHERF*CKING OPTION
  • Real Name: ^ M.J.Z ^ Angelo ^
« Reply #14 on: 15 September 2014, 19:32:41 »
Ce faci ? Lol ce tare :D cred ca esti facut ha :> :)) nice :3
[/font]
Tare pe dracu . =)) , e foarte greu .. nu doresc la nimeni sa ajunga acolo , bine eu m-am obisnuit in mare parte . in constructii nu faci "mari" muschii , mai multe fibre , ai un spate/corp ca betonul . :))

" The world is going to judge you no matter what yo do , so live your life the f*cking way you want to " 

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
« Reply #15 on: 15 September 2014, 20:01:36 »
Tare pe dracu . =)) , e foarte greu .. nu doresc la nimeni sa ajunga acolo , bine eu m-am obisnuit in mare parte . in constructii nu faci "mari" muschii , mai multe fibre , ai un spate/corp ca betonul . :))

Hehehe :)) :D :P

Legend

Offline ×X×_vasya_×X×

• Legend
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: vasya
« Reply #16 on: 15 September 2014, 20:17:08 »
Meh , la voi e prima zi . La mine deja a prima zi din a 3-a saptamana . In prima saptamana am avut niste probleme . La mine in localitate trebuia sa se creeze liceul cu 18 elevi , dar din pacate a 2-a zi cand sa plecam la scoala 4 deja s-au inscris la colegii / scoli profesionale si blah blah . Si directorul cand a vazut ca zunt 14 a zis ca imposibil sa facem clasa de liceu cu 14 elevi , daca in regulament scrie ca trebuie 25 elevi , noi am rugat directorul sa vorbeasca cu ministerul invatamantului sa ne permita cu 18 elevi si ne-a permis , dar daca au plecat acei 4 deja nu s-a facut . In ziua cand am aflat ca s-a inchis liceul am plecat direct la un colegiu de informatica unde acolo am aflat ca inca nu sunt siguri daca pot sa intru sau nu . Okay . Am plecat din nou a 2-a zi cu tata , si am mai vorbit noi pe acolo si s-a gasit un loc si pentru mine  ( tin sa mentionez ca anul acesta elevii au ales mai mult colegiile deorece le e frica de BAC , iar la colegiul poti termina cu profesie si poti da si BAC-ul sa te duci mai departe , si fiind multi eu cu mare chin am intrat si eu ). Si am ajuns in ziua de joi din prima mea saptamana de scoala unde am inceput si eu orele cu noii mei colegi . Si pana la moment inca imi fac prieteni si incerc sa ma bazez pe ceea ce imi v-a trebui in viata . :)

Scuzati de unele greseli gramaticale , nici nu am apucat sa verific .
« Last Edit: 15 September 2014, 20:17:55 by ×X×_vasya_×X× »

"Nu e obligatoriu să fii de acord cu mine. Dar ar fi mai rapid aşa."

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #17 on: 15 September 2014, 20:33:58 »
Si pana la moment inca imi fac prieteni si incerc sa ma bazez pe ceea ce imi v-a trebui in viata . :)
Awww, o sa-ti faci si tu prieteni in sfarsit. :3 =))

Offline Chris Black

• LGBTI Member
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Genius.
« Reply #18 on: 15 September 2014, 21:07:31 »
Meh , la voi e prima zi . La mine deja a prima zi din a 3-a saptamana . In prima saptamana am avut niste probleme . La mine in localitate trebuia sa se creeze liceul cu 18 elevi , dar din pacate a 2-a zi cand sa plecam la scoala 4 deja s-au inscris la colegii / scoli profesionale si blah blah . Si directorul cand a vazut ca zunt 14 a zis ca imposibil sa facem clasa de liceu cu 14 elevi , daca in regulament scrie ca trebuie 25 elevi , noi am rugat directorul sa vorbeasca cu ministerul invatamantului sa ne permita cu 18 elevi si ne-a permis , dar daca au plecat acei 4 deja nu s-a facut . In ziua cand am aflat ca s-a inchis liceul am plecat direct la un colegiu de informatica unde acolo am aflat ca inca nu sunt siguri daca pot sa intru sau nu . Okay . Am plecat din nou a 2-a zi cu tata , si am mai vorbit noi pe acolo si s-a gasit un loc si pentru mine  ( tin sa mentionez ca anul acesta elevii au ales mai mult colegiile deorece le e frica de BAC , iar la colegiul poti termina cu profesie si poti da si BAC-ul sa te duci mai departe , si fiind multi eu cu mare chin am intrat si eu ). Si am ajuns in ziua de joi din prima mea saptamana de scoala unde am inceput si eu orele cu noii mei colegi . Si pana la moment inca imi fac prieteni si incerc sa ma bazez pe ceea ce imi v-a trebui in viata . :)

Scuzati de unele greseli gramaticale , nici nu am apucat sa verific .

Auch :-s ce probleme aveti voi :| [totusi obs. ca la voi e diferit invatamantul, ce tare :X], e bine ca ai reusit sa te inscrii undeva :), si yaya insfarsit o sa-ti faci noi prieteni :)) hehehe gud luck bro :P

Legend

Offline KisHumma

• Professional Gamer in Romania Team #DH2014
  • Legend
  • High-Roller
  • *
  • Asaa, o sa te <3 femeia ta cum face campioana mea
  • Real Name: Rolly
  • Steam ID: kishummasadixxx / kishumma
« Reply #19 on: 15 September 2014, 21:19:20 »
'Ce faci ?! Mars .
Gata gata va zic si eu fara varianta aia =))

Paaai m`am dus la 9 la scoala... stateam in curte cu baietii mei de cartier, radeam, faceam misto de ei bla bla...Apoi ne`am dus in clasa.. acolo am stat vreo juma de ora... eu mai mult dormeam dar nah. Apoi ne`am dus la un suc cu clasaa, si dupa eu si cu 5 baieti ne`am dus ....... de aici apare varianta ce nu pot sa zic in public =)))

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal