Home
Forum
Help
Search
Calendar
Team
Login
Register
Hi,
Guest
Login
Register
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Van Gaal a oferit un discurs în care a spus că Ryan Giggs [...]
« previous
next »
Print
Pages: [
1
]
Go Down
Author
Topic:
EXTERN
Van Gaal a oferit un discurs în care a spus că Ryan Giggs [...] (Read 558 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
[SG]P1xuletz.xD
A D D I C T E D.
Legend
God
EXTERN
«
on:
29 September 2014, 19:45:39 »
[
Skilled Sport
]
Van Gaal a oferit un discurs în care a spus că Ryan Giggs este omul potrivit pentru a-i lua locul pe bancă!
[
Skilled Sport
]
Van Gaal a oferit astăzi un discurs mai ciudat în care a ţinut să lase confuză pe toată lumea şi să-l laude pe Ryan Giggs, omul care îi va lua locul, după cum spune tehnicianul belgian la un eveniment caritabil organizat de Giggs.
CE A SPUS VAN GAAL...
“Mă plimb seara pe străzi pentru că trebuie să îmi răsfăţ soţia. Mă plimb pe stradă pentru a găsi un restaurant, iar după câteva secunde aud: “pot să fac o poză cu tine”. Apoi eu le spun: “Cinci puncte în cinci meciuri”, iar ei îmi spun că au încredere în mine”
“Vreau să vă spun că voi da tot ce am mai bun din mine, iar jucătorii vor face şi ei acelaşi lucru. Cel mai încântat sunt de invitatul de onoare din această seară – Ryan Giggs”
“Vreau să explic la toată lumea. Eu sunt un antrenor cunoscut, dar el (Giggs) este cel care trebuie pus în centrul atenţiei. Am văzut mulţi asistenţi în cariera mea de antrenor, dar acum la United, în două luni de când sunt aici, am văzut mai mult decât un asistent, am văzut un om complet, şi spun asta deoarece mă uit şi la caracterul unei persoane”
“Cum spuneam, am văzut mulţi asistenţi, dar Ryan Giggs nu este un asistent, este mai mult de atât, este o excepţie. Sunt foarte fericit cu performanţa sa şi cu tot ceea ce oferă, mai ales de cum ştie să comunice cu grupul, un lucru esenţial, poate cel mai important”
“Şi pot să vă spun că el sigur ştie să explice care este problema la un antrenament. Gândeşte progresiv şi ştie ce să le transmită jucătorilor. Pe lângă faptul că este un tip extraordinar, ceea ce contează cel mai mult, l-am admirat foarte mult ca fotbalist”
“Este un tip foarte, foarte modest şi uman pentru statura lui de jucător. Trebuie să înţelegi asta, deoarece eşti starul serii, meriţi şi sunt complet convins că eşti …cum spuneţi voi în engleză: “Ok, Van Gaal este terminat, Giggs este omul perfect pentru a-l înlocui”, a spus antrenorul Olandez.
Sursa:
superfotbal.ro
IstuntmanI
GZS Owner
Administrator
Cyborg
Steam ID: istuntmani
Re: Van Gaal a oferit un discurs în care a spus că Ryan Giggs [...]
«
Reply #1 on:
29 September 2014, 21:37:05 »
Ryan Giggs si-a dedicat toata cariera celor de la MUTD, e normal sa-l respecte. =D
https://db.tt/gWwtIpyA
Follow me on @
Facebook
.
Patrick.
Spam Machine
Real Name: Patrick
Steam ID: Patrick.
«
Reply #2 on:
29 September 2014, 21:52:58 »
respect pentru Ryan Giggs a fost un jucator bun
Badboy.UndeadArmy™
Skilled Gaming Legend
Legend
God
Real Name: S.B.SZ.
Steam ID: badboyundeadarmy
«
Reply #3 on:
29 September 2014, 23:26:43 »
Respect Giggs.Ar putea fi o solutie!
Follow me on:
FaceBook
Instagram
Ai nevoie de ajutor? Trimite-mi un
PM
!
Do you need help? Send me a
PM
!
Print
Pages: [
1
]
Go Up
« previous
next »
Skilled Gaming
»
Timp Liber/Free Time
»
Sport
»
Fotbal/Football/Soccer
»
EXTERN
Cookies help us provide you a better browsing experience. By using our site, you consent to the use of cookies by us.
OK
SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal