Author Topic: EXTERN Ancelotti: “Nu prea sunt mulţumit de apărarea echipei"  (Read 617 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline [SG]P1xuletz.xD

• A D D I C T E D.
  • Legend
  • God
  • *
  • Todos los Torros.
EXTERN Ancelotti: “Nu prea sunt mulţumit de apărarea echipei"
« on: 02 October 2014, 14:29:57 »

[Skilled Sport] Ancelotti: “Nu prea sunt mulţumit de apărarea echipei" [Skilled Sport]

Real Madrid are şase puncte în două meciuri în această ediţie de UCL, iar aseară, la meciul cu Ludogorets, bulgarii au deschis scorul în urma unei faze fixe, lucru care l-a deranjat pe antrenorul madrilenilor.
“Nu am început partida prea bine, dar sunt mulţumit per total. Ne-am creat multe ocazii de gol, însă probelma este în apărare. Am luat gol din corner şi nu prea sunt mulţumit de acest lucru. Aceste faze fixe te pot costa foarte mult într-un meci”, spune Ancelotti.

“După golul primit, am răspuns bine, ne-am creat ocazii şi am marcat, iar victoria a fost meritată. Trebuie să lucrăm mai mult la cornere, deoarece este acelaşi tip de gol pe care l-am luat şi cu Atletico şi cu Sociedad. Trebuie să luăm mai bine oamenii în marcaj, să fim mai concentraţi la acest gen de faze”

“Trebuie să avem grijă pe viitor, aceste greşeli s-ar putea să ne coste în fazele superioare ale competiţiei dacă nu suntem atenţi”, a mai adăugat Ancelotti.

Italianul s-a declarat surprins însă de scorul dintre Basel şi Liverpool: “Sunt surprins de rezultatul lui Liverpool, dar ăsta este Champions League. Toate meciurile sunt grele şi fiecare luptă pentru a merge mai departe, însă clasamentul grupei arată foarte bine pentru noi în acest moment”, a mai adăugat antrenorul Realului.

Sursa: superfotbal.ro

Offline Manu.

• Romania National Trucking-co fondator
  • High-Roller
  • *
  • SlowMoution.:3
  • Real Name: Manu
  • Steam ID: Manu.
Re: Ancelotti: “Nu prea sunt mulţumit de apărarea echipei"
« Reply #1 on: 02 October 2014, 14:31:31 »
Real Madrid are o aparare foarte buna nu stiu dece Ancelloti se plange, iar ieri au jucat foarte bine Madrileni.:)

Offline IstuntmanI

• GZS Owner
  • Administrator
  • Cyborg
  • *
  • Real Name: NcF http://fb.me/cnistor96
  • Steam ID: istuntmani
« Reply #2 on: 02 October 2014, 14:37:36 »
Atacul este de vis, dar da, apararea nu este foarte buna, dar este in top 5 din lume oricum. xD

Offline Patrick.

• Spam Machine
  • *
  • R.N.T Best Server For Ever :)
  • Real Name: Patrick
  • Steam ID: Patrick.
« Reply #3 on: 02 October 2014, 15:59:33 »
a jucat bine ieri real Madrid am vazut meciul eu tin cu real :)  bv lor pentru Victoria de ieri

SimplePortal 2.3.7 © 2008-2026, SimplePortal